Een van de originele Avengers komt gewoon terug in Marvel’s Phase 4

Het einde van Marvel’s Phase 3 zorgt ervoor dat we veel Avengers niet meer terugzien. Gelukkig wil een belangrijk personage gewoon doorgaan.

Avengers Endgame zorgde voor een lach en een traan voor veel Marvel-fans. Hoewel Thanos werd verslagen, moesten we ook afscheid nemen van verschillende superhelden. Drie van de zes originele Avengers zullen we dan ook niet meer terugzien in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe. Black Widow en Iron Man overleden allebei in de film en Captain America koos ervoor om een leven te leiden waarvoor hij nooit de kans had gehad. Chris Evans en Robert Downey Jr. liepen beiden uit hun contract en lieten weten dit niet te verlengen. Er komt weliswaar een Black Widow-film, maar deze speelt zich af voorafgaand aan de gebeurtenissen van de laatste Avengers-films.

Welke Avengers blijven?

Natuurlijk zijn er altijd geruchten dat andere acteurs er wel eens mee op gaan houden. Met de Hulk, Hawkeye en Thor zijn er nog drie van de originele zes Avengers over. We weten al dat Clint Barton zijn rol van Hawkeye gaat doorgeven aan Kate Bishop in de Hawkeye tv-serie, terwijl Mark Ruffalo nog steeds in gesprek is met Marvel om door te gaan als de Hulk. Dan blijft Thor, oftewel Chris Hemsworth nog over. Hij laat weten maar al te graag door te gaan met het personage. Hoewel er geruchten gaan dat hij het stokje gaat doorgeven aan Natalie Portman in Thor: Love and Thunder, blijft hij waarschijnlijk toch actief.

Hoe gaat het verder met Thor?

Aan het Poolse Elle Man laat hij weten dat hij voorlopig nog niet klaar is als een van de Avengers. Op de vraag of hij stopt antwoordt hij: “Ben je gek? Ik ga nog niet met pensioen. Thor is daar veel te jong voor. Hij is maar 1.500 jaar oud! Thor 4 is duidelijk geen film waarbij ik afscheid neem van de rol. Nou ja, dat hoop ik!”

En laten we eerlijk zijn: op een ietwat stroef begin na, zijn de Thor-verschijningen van Hemsworth natuurlijk geweldig en vol met humor. Wat te denken van zijn humoristische vertoning in Avengers: Endgame. Daarnaast zijn zulke grote films de ideale momenten om afscheid te nemen van een karakter, veel beter dan een standalone film. En een groots afscheid verdient Hemsworth gewoon, mocht Marvel geen zin meer in Thor hebben.

Of we echt afscheid gaan nemen van Thor zien we pas 11 februari 2022. Dan staat Thor: Love and Thunder op het programma. Tenminste, als de delen niet nog verder worden uitgesteld vanwege het coronavirus. Kun je niet wachten op de Avengers en Thor? Dan kun je altijd de Avengers-game spelen.

Reageer op artikel:
Een van de originele Avengers komt gewoon terug in Marvel’s Phase 4
Sluiten