Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 3 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Een pizzaoven voor op je gasfornuis zorgt voor heerlijke verse pizza’s

Hoe de gemiddelde Nederlander een pizza eet is natuurlijk uit puur gemak. Wij lopen in een rechte lijn naar het diepvriesvak van de dichtstbijzijnde supermarkt, scoren onze favoriete pizza, en bereiden ‘m thuis op 250 graden Celsius in de oven. De pizza smaakt prima, maar als er op dat moment een verdwaalde Italiaan meekijkt, dan krijg je waarschijnlijk de volle laag. Een pizza moet namelijk met vers deeg en verse ingrediënten in een speciale pizzaoven worden bereid. Een pizzaoven is echter groot en duur, dat wordt dus lastig. Of toch niet?

Pizzeria Pronto Stovetop pizzaoven voor op het gasfornuis

Als échte pizzaliefhebber is er dan ook goed nieuws. Je kunt met deze pizzaoven voor op het gasfornuis een zelfgemaakte pizza met een temperatuur van 315 graden Celsius bereiden. Wedden dat je pizza écht beter smaakt?

Binnen zes minuten is je pizza klaar

Het duurt met dit apparaat ook maar zes minuten voordat-ie klaar is. Ok, je bent meer tijd met de bereiding van je pizza kwijt, maar kwaliteit boven alles, right?! De Pizzeria Pronto Stovetop Pizza Oven beschikt over twee stenen van cordieriet en is de basis van de oven van staal. Daarnaast creëer je een knapperige korst doordat vocht en stoom via de geventileerde deksel kunnen ontsnappen. Ontdek in onderstaande video hoe smakelijk zo’n pizza eruit ziet.

Wil je voortaan altijd van een verse pizza genieten? De pizzaoven voor op je gasfornuis is hier voor zo’n honderdtachtig euro te koop. Tot slot snijd je de pizza op deze manier in exact gelijke punten voor een eerlijke verdeling.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Een pizzaoven voor op je gasfornuis zorgt voor heerlijke verse pizza’s
Sluiten