Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 mei 2018

Geniet van een uur aan Days Gone: zombie-topper voor PS4

De PlayStation 4 heeft het qua exclusieve games behoorlijk goed voor elkaar. Binnenkort verschijnen potentiële topgames als Spider-Man en Detroit: Become Human. En als alles goed gaat komt dit jaar ook de game Days Gone uit. Een titel die alweer een jaar of twee geleden op de E3 in Los Angeles werd onthuld en waar we vervolgens om de zoveel tijd van horen. Vandaag hebben we een video die het complete eerste uur van de game laat zien.

Een uur van Days Gone

Uiteraard is het bekijken van deze video geheel op eigen risico. Omdat het het eerste uur van de game betreft, is de kans groot dat er enkele spoilers in zitten. Wellicht dat je er dan ook beter aandoet om er een beetje door heen te scrollen en bepaalde stukken van de video te bekijken zonder iets van context. Op die manier kun je bij de release van de game alsnog met volle teugen genieten van hetgeen dat Days Gone te bieden heeft. De video is hieronder te bekijken.

Days Gone is de nieuwe game van Bend Studios. Een ontwikkelaar die we voornamelijk kennen van de Syphon Filter-serie op de grijze ouwe PlayStation. De laatste jaren waren ze voornamelijk verantwoordelijk voor games op Sony’s handhelds, zoals Resistance Retribution voor de PlayStation Portable en Uncharted Golden Abyss voor de PlayStation Vita. Days Gone is hun eerste grote console game in vele jaren.

Days Gone

Days Gone neemt ons mee naar een wereld waar de pleuris flink is uitgebroken. Een vergelijking met de wereld van The Walking Dead is snel gemaakt. Net als in die reeks heeft de mensheid te maken met een plaag en moeten de ‘gewone’ mensen zien te overleven in een wereld waar geen regels meer gelden. In die wereld kruip jij in de huid van bounty hunter Deacon St. John die op zijn motor door de wereld scheurt en hier en daar wat klusjes opknapt.

Wil je nog meer weten over deze game? Check dan hier ons artikel dat we destijds over de game schreven.

Reageer op artikel:
Geniet van een uur aan Days Gone: zombie-topper voor PS4
Sluiten