Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 28/11/2013

Eenzaam? Met deze dienst is het mogelijk om een onzichtbare vriendin te hebben

Toen je klein was had je er misschien al een, maar nu is het ‘echt’ mogelijk: een vriendin die onzichtbaar is. Je zult nu wellicht denken: “Wat heb ik aan een vriendin die ik niet kan zien?” Goede vraag! Het is blijkbaar niet zo zeer voor jezelf, maar meer voor de buitenwereld. Je kunt bij andere mensen de illusie opwekken dat je een vriendin hebt. Hierdoor kun je je meer focussen op je werk, omdat je geen zin hebt in afkeurende ouders, misschien van hetzelfde geslacht houdt of omdat je gewoon geen zin hebt in flirtende collega’s.

Om de buitenwereld er van te overtuigen dat je bezet bent kun je met de dienst Invisible Girlfriend uit drie opties kiezen. Optie één (Just Talking) kost 7,50 euro en bestaat onder andere uit sms-berichten, automatische-oproepen en cadeaus. De twee optie (Getting Serious) kost 22 euro en bestaat uit de vorige opties, Facebook-relatiestatus aanpassen en voicemailberichten. De laatste optie (Almost Engaged) kost 37 euro en bestaat uit alle vorige opties, ‘aangepaste vriendin karakterisering’ en echte telefoontjes.

Invisible Girlfriend begon als grap dat tijdens Startup Weekend is gepitcht, maar uiteindelijk heeft een team van tien personen het product in 54 uur in elkaar gezet. Wat vinden jullie van dit idee? Voor meer info of aanmeldingen kun je terecht op de website van Invisible Girlfriend.

Reageer op artikel:
Eenzaam? Met deze dienst is het mogelijk om een onzichtbare vriendin te hebben
Sluiten