Jeroen Kraak
Jeroen Kraak | LinkedIn Smartphones 21 augustus 2020

Eerste beelden van de nieuwe Google Pixel 5 gelekt

De Pixel-telefoons van Google zijn hartstikke populair. Het is logisch dat fans dus wachten op de Pixel 5. Nu zijn er voor het eerst beelden gelekt.

Deze maand maakte Goole bekend dat het binnenkort met drie nieuwe Pixel-telefoons komt. De Pixel 4A, de Pixel 4a 5G en de Pixel 5 moeten binnenkort al in de winkel verschijnen. De telefoonlijn van Google is populair omdat ze betaalbaar en tegelijkertijd ook van goede kwaliteit zijn.

De Google Pixel 5

Het vlaggenschip wordt de Pixel 5. De telefoon moet meer premium functies krijgen dan de Pixel 4A en mogelijk zit er onder de motorkap ook een Snapdragon 765G. De smartphone heeft bovendien minimaal 6 GB aan Ram en 128 GB aan opslag. De batterijcapaciteit is nog niet bekend. Hoewel er dus al veel over de telefoon bekend lijkt te zijn, is nog niet bekend hoe die er van de buitenkant uit gaat zien. Daar komt nu verandering in. De betrouwbare lekker Steve Hemmestoffer, beter bekend als @OnLeaks en @Pricebaba hebben de eerste beelden getoond.

Google Pixel 5

Het design van de Pixel 5 lijkt een soort van een samenvoeging van de beste designs van de Pixel 4 en de Pixel 4a. Wat opvalt aan het design is dat er aan de achterkant van het toestel een vingerafdrukscanner zit. Bovendien zien we ook het vierkante cameradesign wat we eerder al terugzagen bij de Pixel 4 en de 4 XL. Ook zien we in de linkerbovenhoek een camera zitten. Als we op de foto’s moeten afgaan heeft het toestel een afmeting van 5,7 tot 5,8 inch.

Volgens 9to5Google komt het nieuwe model ook met reverse wireless charging en heeft het een water- en stofdichtheid-beoordeling van IP68. Ook zal het geen ingang hebben voor een hoofdtelefoon. Je zal dus draadloze oortjes of een koptelefoon moeten gebruiken voor het toestel.

In tegenstelling tot de Pixel 4, lijkt er op dit moment geen Pixel 5 XL op de markt te komen. Dit gat wordt opgevuld door de Pixel 4a 5G. De Pixel 5 en de Pixel 5 zullen een vanaf prijs hebben van 499 dollar.

Reageer op artikel:
Eerste beelden van de nieuwe Google Pixel 5 gelekt
Sluiten