Daniel Koster
Daniel Koster 3 okt 2016

Nos gusta: de eerste (onbewerkte) 4K-beelden van de DJI Mavic Pro drone zijn een genot

Met de komst van de GoPro Karma drone en de Mavic Pro van DJI worden drones steeds betaalbaarder en gemakkelijker in het gebruik. Wij zetten de specificaties van deze twee drones eerder al naast elkaar. Nu zie je de eerste beelden die met de Mavic Pro zijn geschoten. En ze zijn prachtig!

Nos gusta: de eerste beelden van de Mavic Pro

Wanneer jij als professionele fotograaf en filmmaker voor een nieuwe drone wilt gaan, dan is de Mavic Pro een goede en betaalbare optie. Dat die beelden goed zijn, dat bewijst Michael Shainblum. Zijn 4K-beelden die niet zijn bewerkt laten zien dat de drone scherpe beelden kan schieten. Daar werd voorheen flink over getwijfeld.

Dat kwam doordat Casy Neistat beelden van de Mavic Pro naast andere drones had gelegd. Ze kwamen hierbij niet goed uit de bus. Echter kwam dit doordat ‘ie bepaalde instellingen niet goed had ingesteld. Hij rectificeerde zichzelf al via Twitter. Maar ja, toch was de wereld nog niet overtuigd. Dat is de wereld nu wél denken wij. Want de onderstaande beelden, damn. Nos gusta!

Toe aan een drone?

Zoals we al zeiden werken drones steeds beter en gebruiksvriendelijker. Dat je er nu eentje voor rond de duizend euro kunst aanschaffen die 4K-beelden schiet, maakt het ook dat dat aantrekkelijker wordt. Ja, het is een flinke prijs, maar dat leg je ook voor een goede DSLR neer. Een goedkoper alternatief is deze drone van LEGO, maar die kent geen camera. Of wil je zelf in een drone rondvliegen, dat kan met deze ‘passagiersdrone’. Drones, drones, drones!

Reageer op artikel:
Nos gusta: de eerste (onbewerkte) 4K-beelden van de DJI Mavic Pro drone zijn een genot
Sluiten