Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 9 nov 2018

Eerste reviews MacBook Air 2018: significante upgrade of tussenstap?

Conclusie: eindelijk…

De conclusie van The Verge is dat de MacBook Air 2018 eindelijk waardige vooruitgang biedt. De laptop is nu weer in lijn met de rest van Apple’s apparaten. Het is een prima update voor iemand die al een MacBook Air heeft en een goed instapmodel voor iedereen die macOS nodig heeft, of wil overstappen.

Voor TechCrunch is er geen reden om te twijfelen tussen de MacBook Air 2018 en de 12-inch MacBook: “Tenzij Apple de 12-inch MacBook een enorme upgrade gaat geven, is de nieuwe Air duidelijk een betere investering”. Volgens Six Colorsis deze MacBook Air 2018 de nieuwe beste keuze onder de Apple-laptops. Een plek die de Air had verloren door veroudering. “Dit is niet de goedkoopste, snelste of lichtste laptop, maar het is de minst dure Retina Mac die krachtig en flexibel genoeg is om aan vrijwel ieders behoeften te voldoen”.

Daring Fireball sluit zich daarbij aan: “Dit is de MacBook die de meeste mensen zouden moeten kopen, en het is precies de MacBook die Apple al jaren geleden had moeten maken.”

MacBook Air 2015 vs 2018
Reageer op artikel:
Eerste reviews MacBook Air 2018: significante upgrade of tussenstap?
Sluiten