Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 11 sep 2018

Check de eerste bloederige trailer voor Daredevil seizoen 3

“Ooit geloofde ik dat gerechtigheid in de rechtszaal gevonden kan worden. En in het daglicht. Maar ik hield mijzelf voor de gek. Duisternis reageert alleen op duisternis. En de waarheid is dat ik liever sterf als de duivel, dan dat ik leef als Matt Murdock.” Tijd voor Daredevil seizoen drie!

Daredevil seizoen 3 trailer

Zware woorden, afkomstig van onze favoriete superheld: Daredevil. Het is namelijk alweer tijd voor het derde seizoen van de Netflix Original! Het tweede seizoen van Iron Fist staat net op de streamingdienst.

Waar het eerste seizoen van Iron Fist zwaar teleurstelde, is het tweede seizoen een stuk sterker. Het komt echter niet in de buurt van wat wat ons betreft het hoogtepunt is van de samenwerking tussen Marvel en Netflix: Daredevil.

De grimmige thriller is nu dus alweer toe aan een derde seizoen, waarvan nu de eerste trailer is vrijgegeven. We zien een bebloede en neergeslagen Matt Murdock, nog altijd gespeeld door Charlie Cox.

Hij is razend, woedend. Klaar om afscheid te nemen van zijn alter ego, maar ook van zijn baan als advocaat. Dankzij de post-credits scène van The Defenders weten we dat hij de gebeurtenissen uit die finale heeft overleefd. Toch is hij er allesbehalve goed aan toe, zoals we in deze teaser ontdekken.

Binnen enkele weken vindt New York Comic Con plaats, waar waarschijnlijk meer beelden onthuld gaan worden. Ook hopen we in de komende weken te ontdekken wanneer seizoen drie van de serie uit gaat komen. We houden je op de hoogte!

 

Reageer op artikel:
Check de eerste bloederige trailer voor Daredevil seizoen 3
Sluiten