Daniel Koster
Daniel Koster 21 jan 2016

Effectief met je ruimte omgaan: constructie is een bed, kast, eethoek en logeerbed in één

Ruimte is bij jou in huis vrijwel altijd een schaars goed. Dat geldt niet enkel voor ruimte trouwens, geld groeit je namelijk ook niet op de rug. Het is om die redenen dat we dit systeem dat we via Roomed tegenkwamen zo handig en tof vinden. Deze constructie is namelijk een bed, kast, eethoek en logeerbed in één!

Een echte alleskunner

Op het besparen van ruimte wordt steeds meer nadruk gelegd, je hebt er namelijk (bijna) nooit genoeg van. Zo ook door de ontwerpers Charles Irby en Peter Suen. Zij kwamen met een constructie die allerlei aspecten van het dagelijkse leven op een briljante manier combineert. De fundering van de constructie is hierbij van beton gemaakt, terwijl de witte kasten en de bovenkant van hout is gemaakt.

Slimme oplossingen

De constructie zelf zit boordevol slimme oplossingen. De rechter wand is een whiteboard. In het midden bevindt zich een bank met een tafel. Hier kun je knus met zijn tweeën aan chillen. Het whiteboard kent echter nog een functie. Je kunt ‘m namelijk naar beneden knappen en zo creëer je een logeerbed! Aan de linkerzijde van de constructie vind je allerlei kasten. Hier kun je je kleren in kwijt.

Een totaalpakket

Via de trap (die via de stalen buis is te verplaatsen) kun je het bovenstaande bed inklimmen en genieten van je nachtrust. Op deze manier is voor ons het prachtige plaatje compleet. Met deze constructie is zodoende op de meest effectieve manier van de beperkte ruimte gebruik gemaakt. WANT!

Reageer op artikel:
Effectief met je ruimte omgaan: constructie is een bed, kast, eethoek en logeerbed in één
Sluiten