Eindelijk! Afspraken bekijken en plannen met de minimalistische agenda-app Peek

Als je vaak onderweg bent en veel afspraken hebt wil je niet door een onoverzichtelijke agenda bladeren. Je wil natuurlijk een makkelijke agenda-app die goed functioneert. Eentje die overzichtelijk is, niet te veel gegevens naar je kop slingert en er het liefst ook nog een beetje mooi uitziet. Als de app dan ook nog een beetje eenvoudig te bedienen is, is dat natuurlijk helemaal top. Check, check en dubbelcheck. Peek heeft het allemaal.

Als je de screenshots van Peek ziet valt het meteen op dat het ontwerp vrij minimalistisch is. Geen gezeur en overdaad aan gegevens die bij het openen van de app meteen op je worden afgevuurd. ‘Vandaag’ staat automatisch bovenaan en om te zien wat er die dag op de planning staat hoef je maar één keer te tikken om je planning uit te klappen. Door het simpele en intuïtieve ontwerp voelt-ie natuurlijk aan en is de app gemakkelijk te gebruiken.

 
Peek introduceert nieuwe manieren om de app te bedienen, waaronder het tonen van de tijd. Plaats je hand op de bovenkant van je scherm en de tijd komt tevoorschijn. Om te zien waar je een afspraak hebt en hoe lang deze duurt hoef je alleen even van links naar rechts over de afspraak heen te swipen. De app heeft teveel toffe functies om ze allemaal te benoemen, dus check gewoon even onderstaande video.

Vind je Peek net zo mooi als wij dan kun je hem hier voor iOS downloaden. Peek kost 1,79 euro.

Reageer op artikel:
Eindelijk! Afspraken bekijken en plannen met de minimalistische agenda-app Peek
Sluiten