Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 september 2019

Eindelijk: De Story Trailer van Call of Duty: Modern Warfare

De afgelopen twee weekenden hebben we de mogelijkheid gekregen om aan de slag te gaan met de beta Call of Duty: Modern Warfare. Op die manier kreeg je een goed gevoel bij wat de multiplayer van de game ons zou gaan brengen. Maar van de singleplayer hebben we tot nu toe buiten een teaser niet veel gezien. Daar komt verandering in met de uitgebreide Story Trailer van de game.

De Call of Duty: Modern Warfare Story Trailer

Zoals je wellicht al weet is Call of Duty: Modern Warfare de reboot van de reeks. Dat betekent dat alles wat heeft plaatsgevonden in de vorige Modern Warfare-games niet meer tellen. Je begint dus met een schone lei. Wel komen er bepaalde personages terug uit de oude games, zoals Captain Price, die ook deze keer een belangrijke rol speelt.Je gaat echter vooral aan de slag met twee nieuwe personages in de vorm van Kyle en Alex. Zij reizen de wereld over om het kwaad te bestrijden. Want zoals gewoonlijk is er weer veel aan de hand. Bekijk de trailer hieronder.

Volgens de ontwikkelaar heeft men flink wat onderzoek gedaan voor de game. Zo hebben ze gekeken naar groepen die zich als vrijheidstrijders bestempelen. Dit zijn soldaten die niet hebben gekozen voor de strijd, maar daar min of meer in zijn geraakt omdat ze er in geloven. Als voorbeeld daarvan wordt het personage Farah en haar broer Hadir genoemd. Daarnaast wil men benadrukken dat de game geschikt moet zijn voor iedereen die de oude titels heeft gespeeld, maar ook voor nieuwkomers. De strijd is hard, de offers zijn groot, maar het uiteindelijke doel is veiligheid voor de burgers.

We moeten nog even wachten voordat we er zelf mee aan de slag kunnen gaan. Call of Duty Modern Warfare verschijnt op 25 oktober en is dan beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Eindelijk: De Story Trailer van Call of Duty: Modern Warfare
Sluiten