Daniel Koster
Daniel Koster Digital 4 feb 2016

Eindelijk: Instagram rolt update uit voor gebruik meerdere accounts

Ook wij zijn fervente Instagrammers (check WANT op Instagram)! Er is echter één ontbrekende functie die ons sinds het ontstaan van Instagram irriteert. Je kunt namelijk niet gebruik maken van meerdere accounts. Willen we iets op Insta plaatsen? Dan moeten we eerst uitloggen bij ons persoonlijke Instagram-account en vervolgens inloggen op die van WANT. Ja, het is een eerste wereldprobleem, maar alsnog zorgt het voor flink wat frustratie. Daar gaat nu eindelijk een eind aan komen!

Nieuwe update geeft sommige Instagrammers de mogelijkheid om meerdere accounts te gebruiken

Diegene die gebruik maakt van meerdere Instagram-accounts voelt onze pijn aan de levende lijve. Nu kunnen verschillende gebruikers een account aan hun Instagram toevoegen. Hierdoor kun je binnen één tik op het scherm van account switchen, content plaatsen en naar hartenlust content van dat account checken. Wat helemaal top is, is dat ook wij de gelukkige zijn. Onze gebeden zijn dus eindelijk gehoord, we kunnen binnen luttele seconden van account switchen!

Slechts een selecte groep

Voor nu mag slechts een selecte groep iOS-gebruikers van deze functie genieten. Het lijkt er hierdoor op dat Instagram zich langzaam maar zeker klaarmaakt voor de volledige uitrol van deze functionaliteit, want ook onder Android-gebruikers wordt er al mee geëxperimenteerd. Check dus snel of jij de gelukkige bent, dat zou boffen zijn. Wij zijn in ieder geval één van de gelukkigen waarbij de update werkt! Je kunt dit via je instellingen checken zoals je hierboven ziet. Ook zie je hierboven dat de weergave van de notificaties anders zijn. We laten het je uiteraard meteen weten als de functie voor iedereen beschikbaar wordt!

Reageer op artikel:
Eindelijk: Instagram rolt update uit voor gebruik meerdere accounts
Sluiten