Daniel Koster
Daniel Koster 31 mrt 2016

De Ekko Hub brengt oordoppen en speakers samen tot één multiroom systeem

Het is al mogelijk om (zelfs wanneer je niet samen bent) samen Netflix te checken. Het is echter wanneer je met vrienden of familie woont niet altijd even gemakkelijk om samen bijvoorbeeld naar muziek te luisteren. Zo is er wellicht iemand die even in alle rust wil lezen en die heeft er dan last van als je via de speakers je nieuwste aanwinsten met de wereld deelt. Vooral als je hier flink wat volume tegenaan gooit. Om maar over de buren te zwijgen! Samen een hoofdtelefoon delen is echter ook weer geen optie en allebei één oordopje is ook verre van ideaal. De Ekko Hub biedt wél een ideale oplossing.

De Ekko Hub laat je gemakkelijk samen audio ervaren

De Ekko Hub is dé manier om bijvoorbeeld samen naar muziek te luisteren of – televisie te kijken zonder daar overlast mee te veroorzaken. De Hub laat je draadloos audio luisteren van hoge kwaliteit. Het enige dat jij hoeft te doen is het basisstation erbij te pakken. Deze kent draadloze schijven waar je je audioapparaat in plugt. De Hub zendt tegelijkertijd hetzelfde geluidssignaal naar deze schijven toe die het doorzetten naar jouw hoofdtelefoon of oordoppen. Je geniet zo meteen van hifi audio. Dit kan met maximaal tien gebruikers tegelijk!

De verschillende schijven zijn individueel door de gebruiker te bedienen. Zo kun je zelf het volume aanpassen. Ook is er een applicatie waarmee je de volledige controle over de Hub en de aparte audioapparaten kunt nemen. Zo kun je hier de equalizer vinden en aanpassen, opties voor het streamen vinden en meer. Je hoeft de Hub trouwens niet enkel aan je hoofdtelefoon aan te sluiten, maar kunt ‘m ook pairen met speakers. Aangezien de verbinding via Wifi is kun je door je gehele huis zo dezelfde muziek op allerlei speakers afspelen. Je brengt zodoende dus met de Ekko Hub een slim audiosysteem tot stand, ideaal!

Flinke toepasbaarheid

Je kunt de Hub dus op flink wat manieren toepassen. Aangezien je je eigen speakers en hoofdtelefoon of oordoppen op ‘m kunt aansluiten resulteert dit ook niet in het aanschaffen van allerlei nieuw randapparatuur. Dat moet bij andere apparaten vaak wel. Een minpuntje is wel dat de Hub, waarmee je van je gameconsole, televisie, computer, smartphone en meer kunt streamen, moet zijn aangesloten op deze geluidsbron. Hierdoor kun je ‘m wel onderweg gebruiken, maar is dat niet ideaal. In de toekomst komt er wellicht een geïntegreerde applicatie op het apparaat te staan zodat je ‘m ook als stand alone device kunt toepassen! Ben jij fan trouwens? Dan kun je ‘m hier vanaf 140 euro (exclusief 22 euro aan verzendkosten) op de kop tikken!

Reageer op artikel:
De Ekko Hub brengt oordoppen en speakers samen tot één multiroom systeem
Sluiten