Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 30 nov 2017
Leestijd: 2 minuten

The Elder Scrolls Online is nu gratis te spelen op PS4 en pc

Mocht je dit weekend zin hebben om een groots avontuur te beleven en ben je in het bezit van een PlayStation 4 of een pc, dan hebben we een goede tip: The Elder Scrolls Online. Ja, de MMORPG is alweer een aantal jaar oud, maar is nog steeds de moeite waard. Zeker als je hem nog niet eerder hebt geprobeerd en hem nu dus volledig gratis kunt spelen.

Gratis te spelen op PS4 en PC

The Elder Scrolls Online is vanaf 30 november tot en met 6 december volledig gratis speelbaar voor iedereen met een pc of een PlayStation 4. Xbox One-gamers hebben deze keer dus even pech, maar die hadden een tijdje geleden al de mogelijkheid om de game gratis te spelen. En het gaat daarbij dus om de volledige game, dus je kunt alles doen.

De gratis periode is mede te danken aan het feit dat er inmiddels tien miljoen gamers kennis hebben gemaakt met de game en dat is reden voor een feestje. Naast de gratis periode voor iedereen die daar interesse in heeft, is het ook goed om te weten dat er voor de bestaande spelers ook iets te doen is. Zo wordt er het ’10 Million Stories’ in-game dungeon event gehouden. Iedereen die via de Dungeon Finder-tool een dungeon betreedt en die succesvol afsluit, krijgt een Mysterious Rewards Box, waar verschillende prijzen in te vinden zijn. Soms zijn ze klein, maar in andere gevallen gaat het om mounts, pets of kostuums. Dit bovenop de rewards die je in de Dungeons zelf al kunt scoren.

The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online prijzen

Bovenop deze directe beloning, loot je ook mee met een prijzenpot waar je toffe dingen kunt winnen. Zo is er een trip te winnen voor PAX East 2018 of de mogelijkheid om jezelf als een personage in de game terug te zien. Dus geef de game dit weekend een kans en ga er lekker mee los. Meer informatie over het evenement is hier te vinden.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan zeker onze gamingpagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
The Elder Scrolls Online is nu gratis te spelen op PS4 en pc
Sluiten