Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 31 mei 2019

Electronic Arts toont FIFA 20 (en meer) op deze datum!

In gamesland staat juni in het teken van de E3-gamebeurs. Hoewel er dit jaar iets minder vuurwerk wordt verwacht dan afgelopen jaren, is het alsnog een belangrijk evenement voor nieuwe onthullingen en het aankondigen van nieuwe games. Sony slaat de beurs dit jaar zo goed als over en doet geen persconferentie. Ook Activision is niet op de beurs te vinden en gaat vandaag de nieuwe Call of Duty onthullen. En uitgever Electronic Arts? Die houden zoals gebruikelijk hun EA Play in Los Angeles, vlak voor de beurs. Daar gaan ze verschillende games onthullen, waaronder FIFA 20.

FIFA 20 op de EA Play

Dat is althans hetgeen dat we kunnen afleiden van het streamingschema van het bedrijf. Zij gaan op 8 juni in de ochtend in een livestream verschillende games in het zonnetje zetten. Het begint om 930 uur plaatselijke tijd. Dat betekent dat het dan in Nederland 1830 is en we het dus redelijk goed kunnen volgen. De eerste game die dan aan de beurt is, is Star Wars Jedi: Fallen Order. Vervolgens toont de uitgever meer over Apex Legends, waar het tweede seizoen moet gaan beginnen en is het vervolgens tijd voor Battlefield 5. Wellicht dat er voor die game meer bekend wordt gemaakt over de aankomende updates.

Wil je puur inschakelen voor FIFA 20? Dan moet je om 20 uur ‘s avonds Nederlandse tijd naar de stream gaan kijken. Hoewel er in het schema enkel wordt gesproken over FIFA, is het de laatste jaren standaard dat de nieuwe game in de serie tijdens de E3 wordt getoond. Na FIFA 20 is het vervolgens nog tijd voor Madden NFL en De Sims (welke je onlangs gratis kon binnenhalen).

FIFA 20

Wat we van FIFA 20 moeten verwachten, is nog zeer de vraag. In FIFA 19 werd The Journey afgesloten en is het dus tijd voor iets nieuws. Ook is het interessant om te zien of men in FIFA 20 de Ultimate Team-mode gaat aanpassen. Dit omdat er in Nederland en Belgie steeds meer kritiek is omdat het niet past binnen de wetgeving op kansspellen. FIFA 20 verwachten we vervolgens in september op de markt. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Electronic Arts toont FIFA 20 (en meer) op deze datum!
Sluiten