Eindelijk een elektrisch skateboard waar je geen afstandsbediening voor nodig hebt

Een evolutie in de wereld der elektrische skateboards! Er is namelijk een elektrisch skateboard verkrijgbaar waar je geen afstandsbediening voor nodig hebt. Je hebt dus weer een hand vrij voor andere gadgets.

Wie wil nou geen elektrisch skateboard?

Elke keer als we weer een elektrisch skateboard voorbij zien cruisen denken wij: “Damn, dat willen wij ook.” Het ziet er zo soepel uit. En aangezien wij overal geasfalteerde wegen hebben is het een prima vervoersmiddel. Behalve op de Amsterdamse grachten. Wij wachten dan ook met smart op de dag waarop de overheid elektrische skateboards toestaat. Net zoals hoverboards, maar dat is een ander verhaal.

elektrisch skateboard

Iedereen die vindt dat een elektrische variant van het skateboard prima de weg op kan moet blij worden van dit nieuws. De StarkBoard werkt namelijk zonder afstandsbediening. En dat is goed nieuws voor iedereen die met het Boosted Board bekend is. Een topper van een skateboard, maar is de afstandsbediening voor de snelheid niet echt een prettige bijkomstigheid. De snelheid van de StarkBoard bepaal je met je houding.

De technologie van de StarkBoard kun je vergelijken met een Segway (of hoverboard). Als je naar voren leunt, gaat het skateboard rollen. Remmen doe je door naar achteren te leunen. Uiteindelijk kun je met een topsnelheid van 29 kilometer per uur door het park cruisen. Het Vondelpark moet je wel na 7 rondjes gedag zeggen, want een volle accu gaat zo’n 21 kilometer mee. Een tweede accu kun je overigens eenvoudig meenemen als je er geen genoeg van kunt krijgen. Veiligheid boven alles, want het skateboard is ook van verlichting voorzien. Ideaal voor als je in de avond een ritje maakt.

Elektrische skateboards staan erom bekend nogal aan de prijs te zijn. De introductieprijs van het StarkBoard valt mee. Voor 499 dollar is ‘ie hier te bestellen. Dan heb je ‘m uiteindelijk in februari 2018 in huis. De uiteindelijke adviesprijs wordt 999 dollar.

Reageer op artikel:
Eindelijk een elektrisch skateboard waar je geen afstandsbediening voor nodig hebt
Sluiten