Voor dit elektrische (surf)board heb je geen boot of golven nodig

Voor wie ooit op Bali is geweest, weet dat het tegenwoordig lastig is om nog op Echo Beach (Canggu) te surfen. De sport is zo populair geworden dat de zee vol met surfers ligt. En daartussen moet jij je plekje zien te veroveren. Kortom: surfen is een moeilijke sport en wordt door de populariteit nog lastiger gemaakt. Daar heb je echter met Radinn’s G2X Jetboard geen last van. Met dit elektrische (surf)board heb je geen boot of golven nodig.

Een surfboard waar je geen golven voor nodig hebt

Radinn’s G2X Jetboard is niet zozeer een surfboard. Het is eerder een combinatie tussen een wakeboard, golfsurfboard en windsurfboard. Je hebt er alleen geen boot, golven of wind voor nodig om mee over het water te cruisen. En dat met een behoorlijke snelheid. Het Jetboard vliegt met een topsnelheid van zo’n 52 kilometer per uur over het water. Wat dat betreft lijkt dit exemplaar op het elektrische Ocean surfboard.

surfboard

De elektrische motor in het zogenoemde Jetboard krijgt zijn energie van een accu. Deze accu biedt je 35 minuten surf-plezier. Daarna moet je even 2 uur uitrusten voordat de accu weer volledig is opgeladen. Krijg je een lege accu op het water? Peddel eenvoudig naar de kant. Het surfboard weegt ‘maar’ zo’n 40 kilogram. Om te snappen waar wij het over hebben raden we je aan om onderstaande video te checken. Met dit board creëer je de mogelijkheid om op de mooiste plekken ter wereld over het water te cruisen. In volledige stilte. Niet alleen staand, ook je knieën of buik kun je genoeg plezier beleven. Wedden dat body-boarden nog nooit zo leuk is geweest.

Innovatie uit Zweden

Het G2X Jetboard is een innovatie uit Zweden, dus je weet dat het met de kwaliteit wel goed zit. Dit is ook aan de prijs te merken. Je bent in ieder geval meer kwijt dat een ‘normaal’ sufboard. Vanaf 9900 euro is het board hier te koop.

Reageer op artikel:
Voor dit elektrische (surf)board heb je geen boot of golven nodig
Sluiten