Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 15 jun 2018

WANT to Have: vijf betaalbare elektrische dekens

Hoewel je hoofd er met deze warme dagen er waarschijnlijk niet naar staat, moet je niet vergeten dat het weer nogal wispelturig is en dat het binnen no-time weer koud zou kunnen worden. Dan is een elektrische deken een uitkomst om je lekker warm te houden in bed. Dit zijn de vijf beste dekens die je kunt kopen voor een betaalbare prijs.

Inventum HN1312V

Deze elektrische deken is perfect als je iemand bent waarvan bijvoorbeeld alleen de voeten koud worden. Je kunt namelijk de voetenwarmte apart instellen. Natuurlijk kun je ook gewoon de hele deken warm maken en daar heb je vier standen voor. Doordat er een vaste onderkant is, betekent het wel dat je de deken niet zomaar kunt regelen zoals je wilt en dat je er rekening mee moet houden dat het snoer aan de rechter bovenzijde zit. Verder worden er twee materialen gebruikt, namelijk fleece en katoen, en is de deken 150 x 80 cm groot.

Inventum HN1312V elektrische deken

Prijs: 59 euro

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang het tofste technieuws dagelijks in je mail!
[revue_subscribe]

Medisana HDW

De Medisana HDW komt ook met vier verschillende temperatuurstanden, maar je kunt niet ervoor kiezen om het bij je voeten net wat warmer te maken. Het is een deken waar je niet op gaat liggen, maar waar je juist lekker onder kruipt. Wat fijn is dat hij automatisch uitschakelt en een oververhittingsbeveiliging feature heeft. Ook handig is dat hij gewoon in de wasmachine kan, zodat het allemaal hygiënisch blijft.

Medisana HDW elektrische deken

Prijs: 45 euro

CRESTA KTS969

De Cresta KTS969 is weer een onderdeken en dus niet geschikt om over je heen te leggen. Hij komt met maar liefst vijf verschillende warmtestanden en een 120 minuten timer. Na twee uur schakelt hij automatisch uit en hij zou ook nog energiebesparend zijn. Aan de onderkant vinden we een extra verwarmde voetenzone voor je koude voeten, waardoor je waarschijnlijk nooit meer zin hebt om uit bed te komen.

Elektrische deken CRESTA KTS969

Prijs: 32,99 euro

AEG WUB5647 elektrische deken

Deze elektrische deken kun je stevig vastzetten op je bed met de vier bevestigingsbanden. Het is dan ook een onderdeken, want anders zouden die banden vreemd zijn. Er zijn drie beschikbare warmte standen en na acht uur schakelt hij automatisch weer uit. Ook deze deken kun je gewoon in de wasmachine gooien en wassen op 40 graden.

elektrische deken AEG WUB5647

Prijs: 30,44 euro

Medisana HU 662

Dan hebben we weer een Medisana deken, maar deze keer is het een onderdeken. Er zijn in totaal zes verschillende standen om de temperatuur te regelen, zodat iedereen wel uit kan komen op de juist mate van warmte. De deken schakelt verder automatisch uit na een tijdje en er is een beveiligingssysteem dat overhitting tegengaat.

elektrische deken Medisana HU 662

Prijs: 34,99 euro

De dekens hierboven zijn allemaal eenpersoonsdekens, waaronder of op je lekker in je eentje kunt liggen. Op zich is dat wel handig, aangezien je nooit weet of de persoon naast je het ook even koud heeft als jij. Wat dat betreft is de Smartduvet Breeze dan wel een uitkomst voor als je met z’n tweeën gebruik wilt maken van een elektrische deken. Bij de Smartduvet Breeze, kun je namelijk beide kanten apart instellen.

Reageer op artikel:
WANT to Have: vijf betaalbare elektrische dekens
Sluiten