Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 26 mei 2019

Elektrische fiets: de vijf beste deals van Bol.com!

We zijn in ons land gewend om voor alles en nog wat de fiets te pakken. Dat is gezond en makkelijk. Toch is het vervelend als je even twintig minuten naar werk moet fietsen en onderweg een complete windhoos over je kop krijgt. Of gewoon de wind constant van voren hebt. Het rondfietsen op een elektrische fiets is wat dat betreft echt een uitkomst. Je hebt het gevoel alsof je over de weg fietst. Of je hem nou gebruikt voor de rit naar het station, de supermarkt of een lekker tochtje met het mooie weer, als je eenmaal een elektrische fiets hebt geprobeerd, wil je niet meer anders. Maar zo’n elektrische fiets kan soms duur zijn. Gelukkig kun je bij internetwinkels vaak een goede deal scoren. Wij hebben gekeken bij Bol.com en komen met 5 betaalbare elektrische fietsen.

Betaalbare elektrische fietsen: Zonix 3 Speed Nexus Shimano

We beginnen dit overzicht met de Zonix 3 Speed Nexus Shimano fiets in de vorm van een vrouwenmodel. Het is een klassieke basisfiets met een drietal versnellingen, die werken via het Shimaon Nexus 3 speed systeem. Het frame is van aluminium, er wordt gebruik gemaakt van een Selle royal zadel en op het LCD display kun je goed zien hoe hard je gaat of wat voor afstand je hebt bereikt. De elektrische fiets wordt geleverd met een 250 Watt batterij van Samsung, waarmee je een af van tussen de 60 en 80 kilometer kunt afleggen. De fiets weegt tot slot 25 kilo.

Scoor de elektrische fiets hier.

elektrische fietsen

Vogue Basic elektrische damesfiets

Dan de Vogue Basic elektrische damesfiets. Deze kent ook drie versnellingen van Shimano Nexus. De voor- en achterrem zijn ook van Shimano. De Vogue Basic elektrische damesfiets kent een framemaat van 50 centimeter en een wielmaat van 28 inch. De fiets weegt 24 kilo en daarbij wordt de batterij uiteraard meegerekend. Deze batterij beschikt over 480 Watt en dat moet ervoor zorgen dat je een afstand tussen de 70 en 120 kilometer moet kunnen afleggen.

Scoor de elektrische fiets hier.

elektrische fiets

e-4motion Maxi de Luxe – Vouwfiets

Voor de derde fiets hebben we gekeken naar de situatie dat je niet alleen naar het station moet toefietsen, maar ook daarna vanuit de trein nog een heel stuk moet afleggen. Een vouwfiets biedt dan uitkomst en als die elektrisch is, dan is het extra makkelijk. Deze elektrische vouwfiets weeg 20,5 kilo, heeft een framemaat van 55 centimeter en een 20 inch wielmaat. Hij kent zes versnellingen en moet in opgevouwen positie in de achterbak van een auto passen. Met een volle batterij moet je zo’n 100 kilometer kunnen afleggen.

Scoor de elektrische vouwfiets hier.

Leader Traveler elektrische fiets

De Leader Traveler elektrische fiets is geschikt voor hen die iets meer van hun fiets willen. Zo biedt hij zeven versnellingen, waardoor hij in elke situatie gebruikt kan worden. Hij komt in een aluminium frame van 48 centimeter en een wielmaat van 28 inch. De elektrische fiets weeg 48 kilo en met zijn Bordeaux kleur straalt hij degelijkheid uit. Met een volle batterij met je een afstand van 100 kilometer kunnen afleggen.

Scoor de elektrische fiets hier.

betaalbare elektrische fietsen

Leader Sara Se Stadsfiets

De laatste fiets in dit rijtje van elektrische fietsen is de Leader Sara Se Stadsfiets voor mannen. Het is een fiets met zeven versnellingen, een framemaat van 53 centimeter en een wielmaat van 28 inch. De fiets weegt 24 kilo en heeft vijf ondersteuningniveaus. Normaal gesproken moet een volle batterij er voor zorgen dat je zo’n 100 kilometer kunt afleggen. Met zijn frisse witte kleur oogt hij ook lekker sportief.

Scoor de elektrische fiets hier.

elektrische fiets

Meer over elektrische fietsen? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Elektrische fiets: de vijf beste deals van Bol.com!
Sluiten