Mark Hofman
Mark Hofman Elektrische auto's 14 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Elektrische fiets bij Lidl: maak kennis met de Prophete E-bike 28

Op WANT hebben we inmiddels zoveel E-bikes uitgelicht, dat we inmiddels als geen ander weten dat de elektrische fiets alles behalve oubollig genoemd mag worden. We komen regelmatige stoere, stijlvolle en krachtige fietsen tegen. Maar zo nu en dan plukken we simpelweg geweldige deals van het internet. Maak kennis met de Prophete E-Bike 28 die nu bij de Lidl te halen is.

Elektrische fiets bij Lidl: dit is de Prophete E-bike 28

Dat we blij worden van een elektrische fiets is inmiddels wel duidelijk. We lichten regelmatig betaalbare, stijlvolle en krachtige fietsen uit waar we het openlijk warm van krijgen. Waar we ons voorheen misschien nog een beetje schaamde voor de Elektrische fiets (was namelijk toch best oubollig te noemen), zijn we er nu trots op dat we ze mogen ontdekken. Zeker wanneer een stijlvolle e-bike als de Prophete E-bike 28 met een lekkere deal bij de Lidl te halen is.

De Prophete E-bike van Lidl beschikt over een krachtige middenmotor van Blaupunkt. Deze borstelloze krachtpatser voelt natuurlijk aan en zorgt ervoor dat kracht direct overgebracht wordt. Door de Samsung SDI accu is het mogelijk om een actieradius te bieden van zo’n 140 kilometer, wat zonder twijfel indrukwekkend te noemen is. Deze accu is overigens volledig uitneembaar, maar is wel goed beveiligd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je hem onderweg verliest!

Verder beschikt de elektrische fiets over een gelzadel van Selle Royal City met geveerde zadelpen. Zadelpijn is wat dat bedrijf dus verleden tijd! Daarbij beschikt de Prophete E-bike 28 over 7 Shimano Nexus versnellingen en rem je makkelijk door het V Brake systeem. Uiteraard zit er ook een display op de elektrische fiets, waardoor het makkelijk is om alles goed in de gaten te houden. Op het LCD scherm lees je bijvoorbeeld hoe snel je gaat, hoeveel accu er nog over is en hoeveel kilometer je hebt afgelegd.

Lidl Elektrische fiets Prophete 28
Prophete E-Bike 28 Bron: Lidl

De Prophete E-bike 28 is een uiterst toffe elektrische fiets en haal je voor €1049 in huis. Meer informatie, check dan zeker even de website van Lidl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Elektrische fiets bij Lidl: maak kennis met de Prophete E-bike 28
Sluiten