Deze stoere elektrische fiets van Jeep is de ultieme offroad e-bike

Jeep ken je natuurlijk van hun stoere auto’s die gemaakt zijn voor het echte avontuur, maar ook voor mensen zonder rijbewijs komt het automerk met een toffe offroader. Maak kennis met de eerste elektrische fiets van jeep.

Na BMW en Harley-Davidson is Jeep het volgende grote auto- en motormerk dat met een stoere e-bike komt. Het Amerikaanse merk blijft trouw aan haar roots, want ook hun elektrische fiets is gemaakt om zelfs het meest ruige terrein mee te trotseren. Of je nu door een woestijn fiets of dwars door de bossen gaat crossen, deze elektrische fiets zal je niet in de steek laten.

Een offroad elektrische fiets van Jeep

Jeep heeft een naam hoog te houden en neemt daarom geen enkel risico. Alleen de beste en sterkste onderdelen zijn goed genoeg voor deze elektrische mountainbike. Zo beschikt hij over 4.8-inch fat-tires, hydraulische schijfremmen en tien versnellingen. Zelfs als je alleen spierkracht gebruikt is dat al genoeg om de meeste uitdagingen aan te kunnen, maar als het echt zwaar wordt, kun je altijd wat extra hulp gebruiken.

Elektrische fiets Jeep e-bike Mountainbike

Speciaal voor die momenten is deze elektrische fiets van Jeep uitgerust met de 750 Watt krachtige M620-elektromotor van BAFANG. Deze geeft je de ondersteuning om op elk terrein goed voor de dag te komen. Dankzij de 1,5 kWh-accu van QuietKat kun je 65 kilometer lang genieten van deze krachtige trapondersteuning.

Geen goedkope e-bike

Helaas hangt er wel een stevig prijskaartje aan deze elektrische fiets van Jeep. Afhankelijk van welke extra opties en upgrades je nog toevoegt, kost deze e-bike je omgerekend namelijk tussen de 4.989 en 5.229 euro. Voor meer informatie en alle technische specificaties kun je hier terecht.

Amazon stunt met elektrische fiets

Vind je ‘em toch echt te duur? Dan kun je beter snel naar Amazon gaan. De welbekende webwinkel (die nu ook gewoon een Nederlandse site heeft) verkoopt namelijk ook een e-mountainbike, maar dan voor nog geen 800 euro. Benieuwd naar deze zeer betaalbare elektrische fiets? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Deze stoere elektrische fiets van Jeep is de ultieme offroad e-bike
Sluiten