Lisanne Beijen
Lisanne Beijen E-bikes 23 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Vederlichte elektrische fiets op Kickstarter weegt nog geen 15 kilo

De elektrische fiets is er in steeds meer soorten en maten. Vrijwel alle bekende fietsmerken brengen hun versie van de elektrische fiets op de markt. Maar ook onbekende spelers betreden de arena, zoals de All-Go elektrische fiets op Kickstarter.

Waar deze elektrische fiets zich in wil onderscheiden? Dat is het fietsgemak dankzij het lichte frame dat van carbon is gemaakt.

Elektrische fiets die ook zonder motor lekker gaat

Wie wel eens op een e-bike heeft gereden kan beamen dat ze als een speer vooruit schieten. Een klein teentje op de pedalen brengt je met groot gemak een paar meter vooruit. Alleen wanneer de accu van de fiets leeg is trapt hij vaak alles behalve licht. Dat is een probleem dat de M2S All-Go fiets moet oplossen.

De M2S All-Go moet fietsen weer leuk maken (voor wie de lol even kwijt was). Hoe? Doordat hij niet alleen vederlicht trapt, maar ook daadwerkelijk vederlicht is. De fiets weegt namelijk nog geen 15 (!) kilo. Ja, inclusief accu. De e-bike heeft een 250 Watt motor en haalt een maximale snelheid van 45 kilometer per uur. Maar ook wanneer je geen gebruik maakt van de elektrische motor cross je er dus snel mee van A naar B.

All Go elektrische fiets
All Go elektrische fiets (Bron: Kickstarter)

Opties voor customizen mogelijk volgens campagne op Kickstarter

De All Go elektrische fiets is voorzien van een geïntegreerd LCD-scherm. Daar kun je alle statistieken van je tripjes op zien. Hij geeft onder andere je snelheid, je accuduur en de afgelegde afstand weer.

Batterij leeg? Geen probleem. Die is in 4vieruur weer opgeladen. Maar dankzij het ultra lichte frame is dit ook zonder batterij een fiets waar je prima een ommetje op kunt rijden. De e-bike van All Go is een project op Kickstarter. Dat betekent dat er een aantal toffe opties beschikbaar zijn voor wie een pre-order plaatst. Benieuwd naar wat die zijn? Check de campagne dan hier.

All go elektrische fiets
M2S All-Go elektrische fiets (Bron: Kickstarter)

Het lijkt er echter op dat de campagne stil ligt, aangezien de laatste update een tijdje geleden plaatsvond. Maar wie weet dat je alsnog een vederlichte elektrische fiets kunt scoren als je contact legt met de projectleider Eric Crews..

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vederlichte elektrische fiets op Kickstarter weegt nog geen 15 kilo
Sluiten