Elektrische fiets leasen? Het kan vanaf deze week bij de HEMA!

Bij WANT weten we al tijden dat een elektrische fiets fantastisch is. Of je nu meer wil fietsen, sneller op je bestemming aan wil komen of simpelweg het OV wil vermijden: het kan allemaal met een e-bike.

Toch is het aanschaffen ervan minder makkelijk dan het gebruik. Een elektrische fiets mag wat kosten. Maar gelukkig is er een oer-Hollandse partij die jou daarbij wil helpen. Vanaf deze week kan jij een e-bike leasen bij de HEMA!

Elektrische fiets leasen bij HEMA

HEMA slaat de handen ineen met Friesland Lease om de elektrische fiets iets toegankelijker te maken. Ondanks het feit dat zo’n fiets een fantastisch product is, kost het zeker wat centen. In dit artikel vind je bijvoorbeeld geweldige fietsen onder de €2000 en in dit artikel zetten we de toppers van €1000 op een rij. Maar goed, dan hebben we het nog steeds over honderden euro’s die je af moet tikken.

Daarom introduceert de HEMA nu een private lease constructie voor elektrische fietsen. Het maakt niet uit of je opzoek bent naar een sportief model of een bakfiets waar je de kriebels van krijgt. Met hulp van HEMA heb jij in no-time een gloednieuwe elektrische fiets in de schuur staan.

elektrische fiets Amsterdam
Elektrische fiets in het Vondelpark (Afbeelding: ANP / Remko de Waal)

Op dit moment hebben HEMA en Friesland Lease zes verschillende modellen in het aanbod staan. Deze modellen zijn tussen de €67 per maand en €159 per maand te leasen. Daarnaast bieden de twee partijen je ook 24/7 pechhulp. Niet alleen in Nederland, maar dankzij Europadekking ook over de grens. Het houdt in dat iemand, wanneer je met pech aan de kant staat, simpelweg even je band komt plakken of met een vervangende fiets aan komt zetten als het echt nodig is.

Altijd al groot fan geweest van een elektrische fiets, maar nooit de stap kunnen nemen om er eentje aan te schaffen? Dan is dit misschien wel de manier om het voor elkaar te krijgen. Check voor meer informatie de website van HEMA!

Reageer op artikel:
Elektrische fiets leasen? Het kan vanaf deze week bij de HEMA!
Sluiten