Lidl geeft 900 euro korting op deze elektrische fiets

Deals Jeroen Kraak 10 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Het begint weer mooier weer te worden, dus het is een ideaal moment om met je elektrische fiets erop uit te gaan. Heb je er nog geen, of ben je op zoek naar een nieuwe, dan heeft Lidl de ideale deal.

Elektrische fietsen kunnen enorm prijzig zijn, vooral als ze ook echt heel goed zijn. Toch zijn er goedkope adresjes om een exemplaar te scoren, zoals Lidl.

Deze week heeft de supermarkt de Zündapp trekking Z801 700c 28″ in de aanbieding. Het is de ideale e-bike om langere tochten mee te maken. Lidl geeft nu 900 euro korting op de e-bike.

De elektrische fiets van Lidl

Wat meteen opvalt aan deze elektrische fiets van Lidl is het stoere en mooie uiterlijk. De fiets heeft strakke lijnen en de accu is verwerkt in het frame. Hierdoor ziet niemand dat je op een e-bike fietst en dat is wel zo elegant.

Laten we het eens over de accu hebben. Dit is een lithium-ion accu met 417 Wh. Deze levert een actieradius tussen de 30 en 125 kilometer, afhankelijk van hoeveel ondersteuning je kiest.

Lidl geeft 900 euro korting op deze elektrische fiets
(Afbeelding: Lidl)

In totaal zijn er vijf verschillende ondersteuningsniveaus die je makkelijk selecteert via het LCD-scherm op het stuur van de elektrische fiets. Daarop zie je overigens ook de belangrijkste rijgegevens op deze e-bike van Lidl.

De motor van deze e-bike is verwerkt in het achterwiel. Deze heeft een vermogen van 250 W. Hiermee haal je makkelijk de snelheid die je wil. Dat doe je overigens ook door de 24 versnellingen die op de fiets zitten. Zo ga je ook nog eens simpel bergop.

Daarnaast heeft deze elektrische fiets hydraulische schijfremmen, waardoor je ook snel weer tot stilstand komt. In tegenstelling tot traditionele blokremmen werken deze onder alle weersomstandigheden uitstekend.

Nu 900 euro goedkoper

Maar zelfs buiten de gebaande paden is deze elektrische fiets heel comfortabel. Dat komt mede door de verende voorvork, waardoor je niet schokkerig op de fiets zit.

Dan vraag je jezelf misschien nog één ding af: hoeveel kost deze elektrische fiets? Bij Lidl betaal je voor dit exemplaar normaal gesproken 2.399 euro. Maar zoals gezegd is dit exemplaar nu 900 euro goedkoper. Dat betekent dat je ‘m nu in huis haalt voor 1.499 euro.

Deze elektrische fiets voor militairen kan 130 kilometer per uur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen