Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 31 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Lidl stunt met grote korting op elektrische fiets

Jouw vrienden van WANT zoeken voor jou altijd naar de beste aanbiedingen op het internet. Vandaag lichten we de meest trendy elektrische fiets uit die Lidl in het assortiment heeft.

Lidl is natuurlijk vooral de winkel waar je goedkoop je boodschappen doet. Groente, fruit en melk, je vindt het er allemaal. Maar wist je ook dat Lidl de ideale plek is om jouw volgende elektrische fiets te kopen? De supermarkt heeft verschillende modellen, maar deze scoort wel heel goed.

De klasse elektrische fiets van Lidl

De elektrische fietsen van Lidl zijn geweldig qua prijs, maar het uiterlijk is niet altijd even mooi. Toch begrijpen wij best dat je niet alleen goed wil fietsen, maar dat je daarnaast ook indruk wil maken met je e-bike. De supermarkt heeft nu de ideale e-bike die het beste van twee werelden combineert.

Dit is de Zündapp E-bike Trekking Z810, zoals die officieel heet. Dit model scoort vier sterren in de ANWB-test voor elektrische fietsen. De organisatie noem het dan ook de budgetkeus van 2023. Met een prijs van 2.229 euro is die natuurlijk duurder dan wat je van Lidl gewend bent, maar gelukkig heb je ‘m nu goedkoper.

Lidl geeft een korting van 34 procent op dit model. Dat betekent dat je nog maar 1.499 euro betaalt bij de supermarkt.

Dit krijg je voor dat geld

Leuk die prijs, maar dat zegt helemaal niets. Het gaat vooral om de specs van de elektrische fiets. Voor die prijs zijn die wel indrukwekkend te noemen.

Elektrische fiets Lidl
De ideale tweewieler voor weinig. (Afbeelding: Lidl)

De elektrische fiets van Lidl heeft in totaal 24 versnellingen. Daarnaast kies je uit vijf verschillende ondersteuningsniveaus. Als je dus een dag hebt waarop je je niet zo fit voelt, kies je voor net wat meer ondersteuning. Een krachtige achterwielmotor met 250 W vermogen zorgt ervoor dat je nooit een trap te veel hoeft te doen.

Afhankelijk van de ondersteuning varieert de actieradius van de elektrische fiets. De e-bike heeft een lithium accu met een capaciteit 417 Wh. Hiermee kun je het van 30 tot 125 kilometer uithouden. De hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je makkelijk tot stilstand komt. Het is daarmee de ideale tweewieler voor zowel ritjes naar je werk als voor mooie toeren door de natuur.

10 fantastische gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat in week 22

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!