Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn E-bikes 27 mrt 2020

Scoor deze elektrische fiets van de Lidl voor een spotprijs

Een elektrische fiets is een fijn voorwerp om in je schuur te hebben. Voor vele dagelijkse activiteiten is zo’n fiets fijn. Denk daarbij aan fietsen naar het station, de winkel voor boodschappen, de voetbaltraining (als die ooit weer begint) van je kind en ga zo maar door. De Lidl heeft er nu één in de aanbieding voor een spotprijs.

Een gemiddelde elektrische fiets kost zo’n 2.000 euro. Ha, ha, ha, dacht de Lidl: dat gaan we mooi niet doen. Zij bieden nu de Prophete E-bike 28 nu voor, schrik niet, 799 euro. En dat is gewoon een verdomd goede deal.

De elektrische fiets van Lidl

Natuurlijk krijg je voor die prijs niet de beste elektrische fiets die je kunt wensen. Maar tegelijkertijd is het ook zo dat je voor deze prijs drie keer een fiets kunt kopen voor een normale fiets. Dan kun je bij wijze van spreken hem in twee jaar volledig kapot rijden en inruilen voor het tweede model. Tegelijkertijd moet je er ook niet te dramatisch over doen. Deze fiets van de Lidl heeft zeker een aantal goede onderdelen er in zitten, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je een miskoop doet.

De elektrische fiets van Lidl
De elektrische fiets van Lidl (Afbeelding: Lidl)

Zo maakt de elektrische fiets van de Lidl gebruik van een Blaupunkt voorwielmoter van 250W, die gelijk voor een directe krachtoverbrenging je ondersteuning geeft. Net als elk ander model heeft deze een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Daarbij heb je ook versnellingen die verzorgt zijn door Shimano. Via het bedienbare display met LED kun je alle verschillende instellingen op je fiets instellen. De accu is overigens uitneembaar, zodat je die makkelijk binnen kunt opladen. Ook het zadel moet fijn zijn, want dat is een Selle Royal City-gelzadel. Mocht je opeens moeten remmen, dan sta je dankzij de V-Brake snel stil. Tot slot kun je nog een kinderzitje op het stuur of de bagagedrager bevestigen, mits die niet meer dan vijftien kilo met een kind weegt.

De elektrische fiets van Lidl
Moet goed remmen (Afbeelding: Lidl)

Dus als je op zoek bent naar een goede elektrische fiets voor weinig geld, dan moet je bij de Lidl zijn. Scoor hem hier. Wil je meer lezen over dit onderwerp? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Scoor deze elektrische fiets van de Lidl voor een spotprijs
Sluiten