Mark Hofman
Mark Hofman Tech 15 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Elektrische fiets: de Skillion Max Classic is een absoluut beest!

Elektrische fietsen zijn anno 2019 nog alles behalve alleen voor bejaarden. Het muffe imago wordt weggepoetst door een flink arsenaal aan ruige modellen. Iets waar de Skillion Max Classic met alle liefde aan meedoet. De elektrische fiets is, met een vermogen van 1000 watt, een absoluut beest. Tijd om kennis te maken! 

Elektrische fiets: maak kennis met de Skillion Max Classic

Na talloze artikelen over elektrische fietsen weten we inmiddels dat de voertuigen alles behalve suf zijn. Echter is nog niet iedereen het daar over eens. Gelukkig zijn we de Skillion Max Classic tegen het lijf gelopen, waardoor dit vooroordeel voorgoed de prullenbak in kan. Deze elektrische fiets is met een vermogen van 1000 watt oprecht een absoluut beest. Zeker wanneer je deze naast het ruige uiterlijk wegzet. Ben je van plan een elektrische fiets te kopen die er ook nog eens keihard uitziet? Dan is de Skillion Max Classic dé fiets voor jou!

Skillion Max Classic elektrische fiets

Werp een simpele blik op de Skillion Max Classic en je weet direct waar je mee te maken hebt. Deze fiets is gebouwd voor de liefhebbers en dat is te zien ook. De zwarte kleur, het dikke frame, de immense wielen en de oranje tinten: het maakt het gehele plaatje meer dan compleet. Iets wat wordt bijgestaan door een indrukwekkende performance. De ruige Max Classic beschikt over een middenmotor die maar liefst 1000 watt levert. Dat betekent dus dat hij er niet alleen tof uitziet, maar ook nog eens immens snel is. De sloomste fietser wordt met de Skillion MC omgetoverd tot een echte racekampioen. Echter hoef je niet ten alle tijden over de weg te vliegen. De elektrische fiets is voorzien van acht Shimano versnellingen, dus de snelheid bepaal je gewoon helemaal zelf!

Veel kilometers?

Daarbij is de 48V batterij ook iets om blij van te worden. Deze zorgt er namelijk voor dat de Skillion Max Classic over een actieradius van zo’n 60km beschikt. Van plan om veel kilometers af te leggen op een dag? Dan is dit dé fiets voor jou! Uiteraard is alles makkelijk te bedienen via een overzichtelijk display dat je van alle informatie voorziet. Snelheid, afstand en staat van accu: je hebt overal duidelijk zicht op!

Het is een absurd apparaat en simpelweg de droom van elke fietser, maar daar moet je wel wat voor neerleggen. De Skillion Max Classic kost je, omgerekend vanuit Australische dollars, zo’n €2500. Meer informatie? Check dan zeker even de website van Skillion!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Elektrische fiets: de Skillion Max Classic is een absoluut beest!
Sluiten