Mark Hofman
Mark Hofman Elektrische fietsen 3 mrt 2020
Leestijd: 3 minuten

Altijd al een elektrische fiets willen testen? WANT en Cannondale geven je de kans!

De populariteit van de elektrische fiets is de afgelopen paar jaar sterk gestegen. Niet alleen op straat, maar ook zeker op onze website. Maar ondanks dat steeds meer (jonge) mensen aan de haal gaan met zo’n fiets, blijft het imago van de gebruikers voornamelijk grijs. En om die theorie te ontkrachten zijn we op zoek naar jou.

Altijd al een elektrische fiets willen testen?

Samen met Cannondale hebben we namelijk de kans om drie van onze lezers te voorzien van een elektrische fiets. Deze elektrische fiets is twee weken lang uit te testen en plaatst je automatisch in ons reviewpanel. Het is belangrijk dat jij voorheen nog nooit een ervaring hebt gehad met een elektrische fiets. Het gaat dus om een eerste ervaring die jij, na twee weken, met ons deelt. Op basis van jouw mening bouwen wij een artikel, die we delen op onze website.

Cannondale heeft drie verschillende fietsen beschikbaar gesteld. Jij mag vervolgens kiezen welke elektrische fiets het beste bij jouw levensstijl past en welke je dus twee weken wil testen. We stellen ze aan je voor!

Cannondale Elektrische fiets WANT
De Treadwell (Afbeelding: Cannondale)

Is dit dé fiets voor jou?

Zoals gezegd krijgen we van Cannondale drie verschillende fietsen, die we voor twee weken mogen uitlenen aan onze lezers. Daardoor heb je de keuze uit de volgende drie modellen:

  • De Treadwell
  • De Canvas Neo
  • De Quick Neo EQ

De Treadwell is een elektrische fiets die vooral handig is voor dagelijks gebruik. Een ritje naar de sportschool, de supermarkt of naar je werk: dit is dé elektrische fiets die daarvoor geschikt is. De accu biedt een actieradius van 75 kilometer.

De Canvas Neo is een sportievere, maar niet minder stijlvolle, elektrische fiets. Het is een echte urban e-bike te noemen, die uitstekend te gebruiken is in drukke straten. Actieradius: 90 kilometer.

Cannondale Elektrische fiets WANT
De Canvas NEO (Afbeelding: Cannondale)

Kijken we naar de Quick Neo EQ, dan zien we een uitstekende fiets voor sportieve activiteiten. Een krachtige fiets die zich vooral goed weet te profileren als dé workout fiets. Iets dat met een actieradius van 140 kilometer ook uitstekend mogelijk is.

Elektrische fiets testen: dit moet je doen

Het zou dus zomaar kunnen zijn dat jij een van deze drie fietsen in je schuur hebt staan. Samen met Cannondale bieden we je de mogelijkheid om de fiets twee weken te testen. Het enige wat we van jou nodig hebben zijn je eerste ervaringen. Laat ons weten wat voor jou het grote verschil is met een normale fiets, hoe gebruiksvriendelijk je de elektrische fiets vindt en of je er eentje aan zou willen schaffen. Dit verwerken we tot een artikel dat vervolgens op onze website verschijnt.

Wat moet je er voor doen? Heel simpel!  Stuur een mailtje naar [email protected] met de reden waarom jij aan de slag zou willen gaan met een elektrische fiets. Beloof daarbij plechtig dat je zuinig om zal gaan met de fiets en kom met een leuk idee om je eerste ervaringen met ons te delen (insteek van het artikel bijvoorbeeld).

Cannondale Elektrische fiets WANT
De Quick Neo EQ (Afbeelding: Cannondale)

Volgende week kiezen we drie testers die in ons reviewpanel komen en zullen we contact met ze opnemen. Goodluck!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Altijd al een elektrische fiets willen testen? WANT en Cannondale geven je de kans!
Sluiten