Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Cars 20 jun 2018

Vier high-end elektrische fietsen met een hoge actieradius

Elektrische fietsen worden steeds betaalbaarder, zonder dat je met een suf senioren-modelletje zit. High-end modellen stelen de show, gadgets met een design waar je U tegen zegt. Peperduur, maar daardoor juist echte hebbedingen. We zetten vier toffe high-end modellen met een hoge actieradius op een rijtje.

Elektrische fietsen: Stromer ST2 1000Wh 2018 Sport

AliExpress beste deals #103

Het is tof als je elektrische fiets er goed uit ziet, maar een van de belangrijkste aspecten van een ebike is de accu. Zonder een sterke accu levert je bolide alsnog een hoop frustratie op. Daarom zijn wij zo’n fan van de Stromer ST2. Met het design zit het helemaal goed, maar vooral qua specificaties is dit een topper. De motor en accu leveren samen een actieradius van 160 kilometer op. Ook ligt de maximale snelheid met 45 kilometer per uur opvallend hoog. Helaas moet je daardoor dit model wel registreren (en verzekeringen afsluiten). Maar hé, dan heb je ook wat!

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

Scott E-Sub Cross 20 2018

We beginnen met de Scot E-Sub, een stoer model met een motor in de trapas. Daardoor trap je een stuk soepeler, en kun je zelfs een maximale snelheid van 25 kilometer per uur aantikken. Daarvoor kun je rekenen op een krachtige Bosch Active middenmotor. En het bereik? De Scott E-Sub belooft een actieradius voor maar liefst 130 kilometer. Al met al een zeer complete elektrische fiets, met een mooi prijskaartje.

Riese & Müller Charger NuVinci 500Wh 2018 Mixed

AliExpress beste deals #103

De Mixed uitvoering van de Riese & Müller Charger NuVinci 500Wh 2018 is zeer populair, en terecht. De dikke banden van deze unisex uitvoering leveren een flinke portie rijcomfort op. Riese & Müller richten zich met deze elektrische fiets ook vooral op de sportfietsers. De grote accu speelt daar een belangrijke rol in. De module zit aan het frame bevestigd, en dankzij de combinatie met de middenmotor heeft het model een laag zwaartepunt. Het resultaat? Een fijne wegligging. Hier check je meer details.

Giant ToughRoad GX E+ 500Wh

Laat je niet misleiden door het uiterlijk van de Giant ToughRoad GX E+ 500Wh. Ja, het is een echte sportfiets, maar ook in de stad kun je prima met deze elektrische fiets uit de voeten. Giant’s topmodel schreeuwt high-end, en dat zie je ook terug in het flinke prijskaartje. In ruil daarvoor krijg je echter wel bizarre prestaties terug, inclusief een zeer hoge actieradius. De topper onder de toppers! Hier check je de details.

Wist je dat ze in Nederland ook schitterende elektrische fietsen maken? Hier zetten we vier toffe modellen van Hollandse bodem voor je op een rijtje.

Reageer op artikel:
Vier high-end elektrische fietsen met een hoge actieradius
Sluiten