Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 16 jul 2019

Elektrische step op AliExpress: 5 goedkope toppers!

In verschillende grote steden zie je steeds vaker: elektrische steppen. En daar zit een gedachte achter. Ze zijn licht en geven je de mogelijkheid om snel en zonder moeite op de plek van de bestemming te komen. Wanneer je niet te veel wilt betalen, dan kun je gaan kijken wat AliExpress biedt. Wij hebben vijf varianten op het gebied van de elektrische step op een rij gezet.

Elektrische step: 5 toffe deals op AliExpress

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

SUPERTEFF EW6 Elektrische step

We beginnen dit overzicht met de populairste elektrische step die je op AliExpress kunt vinden. Het is er eentje die werkt met een speciale app op je smartphone die voorkomt dat iemand anders er mee weg kan rijden. Via het LCD-scherm op de scooter zie je precies hoe hard je gaat en hoe vol de batterij nog is. Hij haalt verder een maximale snelheid van 30 kilometer per uur en heeft een bereik van 30 kilometer. Hij weegt zo’n 14,5 kilo en kan makkelijk ingeklapt worden om hem mee naar binnen te nemen wanneer dat nodig is. Voor 269,13 euro kun je hem halen uit de shop van AliExpress.

elektrische scooter aliexpress

JS 8 elektrische step

Heb je liever een elektrische step met veel bereik, dan is de JS 8 meer jouw ding. Hij is in verschillende varianten te krijgen, waarbij de duurste versie een bereik heeft van zo’n 80 kilometer. Hij maakt verder gebruik van krachtige remmen, zodat je snel kunt remmen als dat opeens nodig is. qua snelheid moet hij 25 kilometer per uur aankunnen. De JS 8 heeft verder een handig licht aan de voorkant, zodat anderen je ook kunnen zien als je rondtoert in het donker. Deze is vanaf 225,25 euro te koop.

elektrische scooter aliexpress

SUPERTEFF EW4 Pro

De SUPERTEFF EW4 Pro is net een stukje krachtiger dan de eerder genoemde EW4. Zo haalt deze een maximale snelheid van 35 kilometer per uur, maar hoe dat dan precies zit op de Nederlandse wegen, dat weet ik eigenlijk niet. Ook deze wordt automatisch versloten met de app die je gebruikt. Je kunt er overigens een ongelofelijke lul mee zijn, want er zit een bluetooth speaker in, waar je je muziek uit kunt laten knallen. De elektrische step heeft een bereik van 30 kilometer en wordt in zo’n vier uur opgeladen. Voor 313,36 euro koop je hem op AliExpress.

Supersteff elektrische step

48V YS Elektrische step

De volgende variant is er eentje waar je ook op kunt zitten terwijl je rondrijdt. Ideaal als je echt een afstandje moet overbruggen en niet de hele tijd wilt staan op je scooter. Afhankelijk van de versie die je koopt kun je een afstand tussen de 12 en de 100 kilometer gaan bereiken. De duurdere variant gaat dus langer mee. Veilig is hij ook met de juiste remmen en het feit dat je gebruik maakt van een achterlichtremmen en richtingsaanwijzers. Op die manier weet iedereen waar je naar toe gaat. Vanaf 382,79 euro scoor je hem op AliExpress.

Ninebot KickScooter ES4

Het latste product dat we meenemen in dit overzicht is de Ninebot KickScooter ES4. Deze haalt een maximale snelheid van 30 kilometer per uur en kan een afstand van zo’n 45 kilometer overbruggen voordat de batterij op is. Hij weegt zo’n 14 kilo en maakt gebruik van een combinatie tussen een elektrische en een mechanische rem, om op die manier veilig te kunnen remmen. Ook zit er een cruise control optie op wanneer je een lang stuk op dezelfde snelheid wil gaan rijden. Vanaf 699,85 euro is hij te koop.

Reageer op artikel:
Elektrische step op AliExpress: 5 goedkope toppers!
Sluiten