Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Tech 11 dec 2017

Elon Musk tweet twitter vol over zijn nieuwe wel heel bijzondere product

Het lijkt er op alsof Elon Musk alles wat hij aanraakt kan verkopen. Naast Tesla’s, tunnels en raketten, is Musk ook begonnen met de verkoop van petten. Ja, serieus. En de verkoop loopt als een tiet.

Musk maakt de simpelste pet nog gewild

In oktober is Musk’s Boring Company begonnen met de verkoop van petten. De pet is alleen te koop in de VS in de boring kleur zwart. Waarom het bedrijf petten is gaan verkopen? Gewoonweg om meer geld op te halen voor de aanleg van zijn ondergrondse Hyperloop-tunnel.

Om de pet ‘bijzonder’ en exclusief te houden werden er 50.000 gemaakt en kwamen ze op de markt voor zo’n 17 euro per stuk.

Elon Musk zet zijn verkoperspet op

De Boring Company-pet werd binnen no-time van de meest gewilde petten in de VS, ook al kun je je dat misschien haast niet voorstellen. Het lijkt in ieder geval goed te gaan met de verkoop van de petten: vanochtend tweette Musk dat er al meer dan 30.000 petten zijn verkocht. Dat is dus al goed voor zeker 510.000 euro.

Op zijn Twitter-account maakt de CEO van het bedrijf er nog een aantal andere grapjes over. Zo laat hij weten dat bij een verkoop van 50.000 petten The Boring Company ook vlammenwerpers zal gaan verkopen, en dat iedere 5000e koper van de pet een gesigneerd exemplaar krijgt. En nee, niet met zijn handtekening, maar met die van de bezorger. Dat is wat je wilt..

Het zou ons in ieder geval niks verbazen dat een vlammenwerper met de naam van The Boring Company er op, ook als warme broodjes over de toonbank zou gaan. Al is dit natuurlijk geen serieus idee. Musk gooit zijn geniale (en soms minder geniale) ingevingen wel vaker op Twitter. Ken je deze al?

Reageer op artikel:
Elon Musk tweet twitter vol over zijn nieuwe wel heel bijzondere product
Sluiten