Mark Hofman
Mark Hofman Cars 9 dec 2019

Elon Musk nu al gespot in gloednieuwe Tesla Cybertruck

Waar de consument nog tot 2022 moet wachten om gebruik te maken van de Tesla Cybertruck, lijkt CEO Elon Musk het voertuig al uitvoerig in gebruik te hebben.

Elon Musk is dit weekend gespot met de nieuwe Cybertruck van Tesla. De CEO reed ermee rond in Los Angeles en lijkt zijn nieuwe auto dus gevonden te hebben. En zoals we al dachten tijdens de aankondiging is de auto een opvallende verschijning op de weg.

Elon Musk is niet de enige

Ondanks het feit dat de Tesla Cybertruck inmiddels het daglicht gezien heeft, was de auto tot afgelopen weekend nog bijzonder weinig gespot. Daar kwam het afgelopen weekend verandering in toen meerdere mensen de auto in levende lijve tegen kwamen. Elon Musk lijkt zelf al rond te rijden met de auto, maar hij lijkt verre van de enige te zijn.

Op YouTube verscheen een video van Roberto Cruz, die de Cybertruck tegenkwam op de snelweg van Los Angeles.

Maar ook op vliegveld LAX is het nieuwe voertuig van Tesla gezien.

En voor de deur van Japans restaurant Nobu, waar Robert de Niro mede-eigenaar van is, stapte Elon Musk zelf doodleuk uit de Cybertruck.

So i saw Elon Musk today at a restaurant called Nobu in Los Angeles today. Guess what he was driving? from pics

Elon Musk reed voorheen in de Tesla Model S en de Model 3, maar is nog nooit gespot in een prototype. Dat hij dit keer wel rondrijdt in zo’n auto sluit perfect aan bij wat de CEO van Tesla eerder dit jaar zei. Hij liet namelijk weten dat de Cybertruck zijn favoriete aankomende product is.

Wie overigens goed kijkt zal zien dat het voorlicht van de Cybertruck iets veranderd is. De lichten lijken aan de zijkanten feller te zijn, waardoor ze meer weghebben van traditionele koplampen.

De Tesla Cybertruck

Op 21 november dit jaar onthulde Tesla dan eindelijk de langverwachte Cybertruck. De auto werd al jaren besproken in de wandelgangen en tijdens de onthulling van de Model Y was er al een kleine hint te vinden naar de pickup truck. Sterker nog: de onthulling liet dusdanig lang op zich wachten, dat een YouTuber zelf maar aan de slag ging en een eigen elektrische pickup truck bouwde.

Nu de auto het daglicht gevonden heeft kunnen we ons opmaken voor een opvallend en indrukwekkend nieuw voertuig. Ben je benieuwd wat de Cybertruck je vanaf 2022 allemaal te bieden heeft? Check dan zeker even dit artikel!

Reageer op artikel:
Elon Musk nu al gespot in gloednieuwe Tesla Cybertruck
Sluiten