Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 13 feb 2019

Tesla’s Elon Musk zet miljoenenvilla te koop (en dit zijn de foto’s)

Elon Musk, de miljardair achter onder andere Tesla en SpaceX, heeft een van zijn optrekjes te koop gezet. Althans, noem dit gerust een luxueuze villa. Dit moderne meesterwerkje staat op een berg in het altijd zonnige Los Angeles en kost maar liefst 4.5 miljoen dollar.

Elon Musk zet huis te koop

Interesse? Het huis werd aangeschaft in 2014 door Musk. Dat deed hij destijds samen met de actrice Talulah Riley, met wie de miljardair een relatie had. Een jaar na de aanschaf van de villa besloten de twee te scheiden, na vijf jaar huwelijk. Wellicht is het huis dus vervloekt…

Musk heeft zelf dus waarschijnlijk weinig tijd in dit huis doorgebracht. De ondernemer heeft meerdere huizen en is vrijwel elke dag aan het werk. Een nachtje op de bank in Tesla HQ is dus geregeld aan de orde.

Slim, maar waar zijn de zonnepanelen?

Het zou Elon Musk niet zijn als de villa niet slim was gemaakt. Alles wat kan bewegen kan aangestuurd worden met een app. Gooi daar een zeer moderne inrichting, zwembad en een uitzicht over Los Angeles bij en je hebt een aantrekkelijk totaalpakketje. Mits je de door Elon verafschuwde smog kan verdragen, dat dan weer wel.

Dan kun je 4.5 miljoen dollar neerleggen en in dit optrekje trekken. Wij hebben echter nog een belangrijke vraag voor de excentrieke ondernemer: waar zijn de zonnepanelen meneer Musk?

Ben je benieuwd hoe Elon Musk zo succesvol is geworden? Wij gaven je onlangs in dit artikel een kijkje achter de schermen van zijn leven. Zo ontdek je hoe de keuzes die hij als tiener maakte hem hebben gebracht tot waar hij nu is. En nu, plaatjes kijken:

Reageer op artikel:
Tesla’s Elon Musk zet miljoenenvilla te koop (en dit zijn de foto’s)
Sluiten