Elon Musk heeft een nieuw project: stank memes

Memes vind je overal op het internet en komen in verschillende vormen. Sommige zijn grappig, andere weer wat serieuzer, maar het is duidelijk dat de dingen erg populair zijn. Ook Elon Musk lijkt van memes te houden en alsof hij nog niet genoeg te doen had, gaat hij daar nu iets mee doen. Wat dat precies is, weet niet niemand. Het worden in ieder geval stank memes.

Stankmemes in plaats van dankmemes

Elon Musk heeft gisteren via zijn Twitter account laten weten dat hij wel een heel bijzondere domeinnaam heeft gekocht. In zijn tweet deelt hij het volgende met de wereld: “Just bought stankmemes.com oh yeah”. Als je vervolgens naar de website gaat, krijg je een lege witte pagina voorgeschoteld met alleen de tekst “cause dankmemes was takne”. Hieruit kunnen we opmaken dat Musk eerst van plan was om dankmemes.com te registeren, maar aangezien die al bezet was voor stankmemes.com is gegaan.

Lege pagina Elon Musk

Het legt nog steeds niet uit wat hij dan precies met de domeinnaam wil gaan doen. Mocht je de HTML code van de pagina induiken, vind je daar helaas verborgen verborgen code die wat meer verklapt. Wel vindt je het volgende “<!—You’re reading html comments on stankmemes.com!? Haha—>”. Zoals altijd blijft Elon van zijn grapjes houden en we zijn benieuwd of en wat er uiteindelijk op de site zal verschijnen. Wie weet dat Elon in het vervolg zijn discutabele tweets in meme vorm zal gaan posten, zodat de kans om aangeklaagd te worden wat minder groot is.

In de tussentijd zoemt het internet van geruchten dat Elon Musk mogelijk een rol krijgt in de nieuw Star Wars serie The Mandalorian. Zowel Musk als regisseur Jon Favreau hebben op social media in ieder geval wel gehint naar een cameo. Wij zouden het niet onaangenaam vinden om Musk in een wat grotere rol terug te zien. Musk lijkt echter inderdaad meer van de cameos te zijn en eerder zagen we hem ook al terug als zichzelf in Ironman en The Big Bag Theory.

Mashable

Reageer op artikel:
Elon Musk heeft een nieuw project: stank memes
Sluiten