Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 18 okt 2017

Elon Musk’s carrièreswitch, hallucinaties over stofzuigers en andere bizarre reacties van lezers

Waar zouden we zijn zonder onze lezers? Precies, helemaal nergens. Jullie zijn cabaretier, eindredacteur en filosoof ineen. Deze talenten komen allemaal tot uiting op onze Facebookpagina. Hierbij een selectie van jullie grappigste en meest opmerkelijke reacties van afgelopen week, onder andere over Elon Musk en de Lidl.

Spacen met stofzuigers

Een stofzuiger die kan stofzuigen én dweilen: dat wil toch iedereen?! Tenminste, dat dachten wij. We waren alleen vergeten in de disclaimer te vermelden dat het apparaat niet geschikt is voor mensen die te veel hebben gedronken of bepaalde hallucinerende middelen hebben genuttigd.

Hij hangt in de gordijnen en leidt een eigen leven? Weet je zeker dat je de stofzuiger niet verwart met je kat Simba?

Elon Musk’s carrièreswitch

Goed nieuws over Tesla! Het prototype van de eerste Tesla truck zou eindelijk klaar zijn. Minder goed voor Elon Musk. Hij werkt volgens Johan namelijk opeens als interim bij Tel Sell om daar de rondslingerende Wonder Core apparaten en Slender Slim Legging Sets op te ruimen.

We kregen inderdaad al het vervelende bericht dat de productie van de nieuwe Leg Magic Plus niet helemaal lekker liep. Succes ermee Elon!

Elon Musk

Zoek de verschillen

Honda komt met een zelfbalancerende motorfiets. Dit zal bijdragen aan de veiligheid en het de gebruiksvriendelijkheid van de motor.

We willen nog even het niet geheel onbelangrijke verschil benadrukken tussen een zelfbalancerende motor en een zelfrijdende motor. Denk daar maar eens even (hopelijk niet te lang) over na.

Kooktips van je personal chef

De Lidl verkoopt deze week een monsterlijk groot XL tostiapparaat waarmee je de meest gruwelijke tosti’s kunt bouwen.

Dat Vin nét iets te vaak naar De Makkelijke Maaltijd op 24Kitchen heeft gekeken valt niet langer te ontkennen, maar we gaan deze tip wel massaal uitproberen #thanksvoorhetkijken.

Elon

Lekker brabbelen

We vinden het top om jullie reacties op onze artikelen te lezen via onze Facebookpagina. Zo kregen we ook aardig wat reacties op dit artikel over een wel hele speciale innovatie voor koukleumen.

Wablief? We vinden reacties leuk om te lezen, maar dan moeten ze niet in een zelfverzonnen taal worden geschreven. Hallo, is er een Limbo op de redactie aanwezig die dit kan vertalen?

Elon Musk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Elon Musk’s carrièreswitch, hallucinaties over stofzuigers en andere bizarre reacties van lezers
Sluiten