Jeroen Kraak
Jeroen Kraak | LinkedIn Cars 2 nov 2020

Elon Musk maakt verbeterde versie Tesla Cybertruck bekend

De Tesla Cybertruck is misschien wel het meest bijzondere ontwerp van het bedrijf. Elon Musk hint nu op een verbeterde versie.

De Tesla Cybertruck is een typisch gevalletje ‘je moet er van houden’. De elektrische truck van Tesla heeft een bijzonder design wat op zijn minst baanbrekend is te noemen. Hoewel de truck nog niet eens op de weg is, komen er nu al flinke veranderingen in het design laat Tesla-topman Elon Musk weten.

De nieuwe Cybertruck van Tesla

De Cybertruck werd een jaar geleden door Musk gepresenteerd. We herinneren ons nog allemaal hoe de topman wilde showen hoe sterk het glas van de Tesla was door een steen erop te gooien. Dat liet echter enorme schade achter.

Er is dus nog genoeg te verbeteren en dat doet Tesla dan ook in de tussentijd. Musk laat via zijn Twitter-account weten dat er binnenkort nieuwe foto’s naar buiten zullen komen van de Cybertruck. Deze laten zien hoe het voertuig het afgelopen jaar is veranderd.

Een legale Tank op straat volgens Elon Musk

Musk zegt zelf over de verandering van de nieuwe Tesla Cybertruck het volgende: “Het is een tank uit de toekomst die legaal is voor op de weg.” Het was een antwoord op de vraag of de nieuwe creatie ‘ass kicking’ was. Daarna liet hij weten dat de nieuwe afbeelding waarschijnlijk binnen een maand getoond zullen worden.

Eerder, tijdens een call met investeerders zij Musk ook al wat over de nieuwe Tesla. “Er zijn een hoop kleine verbeteringen dan wat we onthulde. Het is beter dan dat we eerst showden.” Hij gaat verder: “Het maakte me altijd gek. Autobedrijven onthullen auto’s die er geweldig uitzien waarop je niet kunt wachten. Daarna blijkt de auto veel slechter te worden en dat stelt me teleur.” Bij de nieuwe Tesla Cybertruck wil hij dat dus niet hebben.

 

Reageer op artikel:
Elon Musk maakt verbeterde versie Tesla Cybertruck bekend
Sluiten