Nooit meer koude koffie of thee dankzij de high-tech slimme Ember Ceramic Mug

Op een koude vrijdag of tijdens een regenachtig weekend is het heerlijk om een grote kop koffie of thee voor jezelf in te schenken. Nadat je een hele serie hebt ge-binge watched of je boek half uit hebt gelezen kom je er achter dat je drinken helemaal koud is geworden. Dit soort first world problems zijn verleden tijd met de slimme Ember Ceramic mok.

Ember heeft weer een slimme uitvinding voor je hete drankje

De slimme mok die is ontworpen door Ammunition is via Bluetooth te verbinden met je smartphone. Je kunt vervolgens via een app de perfecte temperatuur instellen voor je drankje.

Het is geen waterkoker dus de temperatuur loopt niet helemaal op tot honderd graden, maar de maximale temperatuur van 65 graden is zeker warm genoeg om je mond goed aan te verbranden. Als de mok de gewenste temperatuur heeft bereikt dan kan hij je drinken wel acht uur lang op deze temperatuur warm houden. Je kunt dus letterlijk in slaap vallen en als je wakker wordt je kopje thee of koffie nog opdrinken. Of het na een paar uur nog lekker smaakt is natuurlijk een tweede ;-).

Ember Ceramic

Ember Ceramic: de meest high-tech kop in je keukenkastje

Hoe deze geavanceerde mok werkt? In de mok zijn vier sensors verwerkt die de temperatuur kunnen meten. Deze geven aan de microprocessor (die in de bodem van de mok zit) door of de temperatuur juist is of dat het verwarmingselement de temperatuur nog wat moet opvoeren.

Om de kop op te laden moet je hem simpelweg op het bijgeleverde speciale schoteltje zetten. Dit schoteltje ziet er niet alleen heel strak uit, maar is ook nog eens functioneel: je kunt er koekjes en je theezakje op leggen zonder dat hij kapot gaat, maar hij laadt je mok dus ook op. Je moet de Ember Ceramic Mug wel (niet geheel verrassend) met de hand afwassen.

High-end producten voor je koffie en thee

Ember heeft al eerder producten van hoge kwaliteit op de markt gebracht die je drankje warm kunnen houden. Clay Alexander, Amber’s CEO, zegt hierover dat ze het ”Tesla business model” hanteren: het eerste product dat ze uitbrachten, een slimme thermosbeker, was direct een high-end product.

Wil jij ook dat je koffie of thee bijna een hele dag warm blijft? Dan kun je de Ember Ceramic Mug voor 79,95 dollar via de webshop bestellen. Vind je dit nou een tikkeltje aan de prijzige kant? Dan moet je misschien gewoon een wekkertje zetten om er zeker van te zijn dat je je koffie of thee niet koud laat worden. Of hem gewoon niet uit het oog verliezen.

Ember Ceramic

Wil je overal waar je naartoe gaat een lekker bakje koffie bij je hebben? Check dan deze Mokase: een telefoonhoesje waar een espresso in kan (en hij blijft nog warm ook!).

Reageer op artikel:
Nooit meer koude koffie of thee dankzij de high-tech slimme Ember Ceramic Mug
Sluiten