The Circle is real! Emma Watson schittert en neemt het op tegen Silicon Valley

Het kon niet lang meer duren: The Circle is hét boek dat in ons digitale tijdperk moest worden verfilmd. Eindelijk zien wij Emma Watson weer schitteren in misschien wel dé film van 2017.

Knowing is good. But knowing everything is better

De bestseller van Dave Egger gaat over de jonge vrouw Mae Holland, gespeeld door Emma Watson, die bij de tech-gigant The Circle gaat werken. Alles is perfect en een betere werkgever lijkt niet te bestaan. Totdat de ambities voor transparantie, familieproblemen en een vreemde kerel opduiken. Is het leven in Silicon Valley echt zo perfect?

The Circle wordt in het dagelijks leven ook wel met Google of Facebook vergeleken. Een gedachte dat verre van vreemd is. Wij filmen steeds meer momenten in ons dagelijks leven, kunnen niet meer zonder social media en vergeten dat familie belangrijker is dan een Snap.

They watching you!

Komt The Circle in de buurt van Black Mirror? Vanaf 28 april 2017 draait The Circle in de bioscoop. Tot die tijd kun je hier al in de fictieve tech-gigant duiken door een account aan te maken. They watching you!

Reageer op artikel:
The Circle is real! Emma Watson schittert en neemt het op tegen Silicon Valley
Sluiten