Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud Pop-Culture 19 sep 2016
Leestijd: 3 minuten

Crème de la crème: deze Emmy genomineerden zijn te zien op Netflix

De Emmy’s werden op 18 september 2016 uitgereikt. De grote winnaars zijn zoals verwacht Game of Thrones en The People v. O.J. Simpson: American Crime Story. Om jou de Emmy experience vanuit je eigen huis te geven zetten wij alle genomineerden die je op Netflix kunt vinden op een rij. Heerlijk voor een ongestoord avondje bankhangen.

Drama, drama, drama

De winnaar in deze categorie was Game of Thrones, helaas is die serie niet op Netflix te volgen. De andere genomineerden drogen onze tranen, of juist niet.

House of Cards

Deze serie draait ondertussen al weer drie jaar mee en is immens populair, dus de kans is groot dat je het al kijkt. Fan van smerige politieke spelletjes? Kijken kan hier.

Downton Abbey

Als je van Britse etiquette en intriges houdt in de eerste helft van de twintigste eeuw dan zit je met deze serie helemaal goed. Ondertussen is de laatste aflevering al uitgezonden, maar het is nooit te laat om om met iets nieuws te beginnen. Via deze link kun je het kijken op Netflix.

Better Call Saul

Deze show gaat over de bekende advocaat van Walter White uit Breaking Bad. Je ziet hoe Jimmy uiteindelijk uitgroeit tot Saul Goodman die we zo goed kennen. Check deze dope serie hier!

The Americans

De perfecte Amerikaanse familie blijkt helemaal niet zo perfect te zijn. Ze zijn namelijk Russische spionnen. Gruwelijk! Kijken kan via deze link.

Homeland

In Homeland volg je Carrie. Wanneer een gevangengenomen soldaat wordt bevrijd, verdenkt zij hem ervan een extremist te zijn geworden. Spannohnd!

Categorie komedie

Hoewel de winnaar Veep was, zijn deze genomineerden ook het kijken waard!

Modern Family

Modern Family gaat over een disfunctionele familie. Erg Amerikaans en een lach verzekerd! Check ‘t hier!

Unbreakable Kimmy Schmidt

We hebben al een keer eerder over Kimmy geschreven. Kimmy is na vijftien jaar gered uit een kelder en gaat daarna in New York wonen. Een geniale serie als van awkward situaties en humor houdt!

Master of None

Aziz Ansari ken je wellicht wel van andere komedies. Nu heeft hij zijn eigen serie waarin hij een acteur speelt die langzaamaan volwassen wordt. Kijken!

Categorie television movie

Luther

Idris Elba is één van onze favoriete acteurs, en dat komt vooral door Luther. Hier speelt ‘ie een briljante detective die het boekje nog wel eens te buiten wil gaan. Een must watch!

Sherlock

Sherlock Holmes kent iedereen, maar de invulling die door Benedict Cumberbatch aan deze rol geeft is meesterlijk te noemen. Doordat het script in een modern jasje is gegoten zal deze serie je blijven boeien, dat beloven we je.

A Very Murray Christmas

Nu de herfst weer is begonnen, is het weer een kwestie van tijd voordat het weer kerst is. In A Very Murray Christmas komen allerlei sterren langs bij Bill Murray.

Netflix en chill

Mocht je al deze series al hebben gezien dan hebben we nog een rijtje met series die vet zijn als je van Stranger Things houdt.
Daarnaast hebben we nog wat tips voor je voor de ultieme Netflix-ervaring!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Crème de la crème: deze Emmy genomineerden zijn te zien op Netflix
Sluiten