Daniel Koster
Daniel Koster Apple 7 dec 2016

Ontmoet de enige MacBook Pro adapter die je nodig hebt

Het is je vast niet ontgaan dat de nieuwe MacBook Pro enkel een usb-c-ingang kent. Dat betekent dat je vrij weinig van je oude apparaten aan het apparaat kunt koppelen. Om die reden gaven we je al een aantal onmisbare, nieuwe MacBook Pro-gadgets. Er ontbreekt er alleen eentje.

Afrekenen met die dongel-verzameling

Adapter maakt je MacBook-leven een stuk gemakkelijker

We hebben het over deze ontzettend handige adapter. Want het ziet ernaar uit dat het nog even duurt voordat alle techfabrikanten overstappen op de usb-c-aansluiting. Dat betekent als een gek dongels kopen. Of je sleept deze adapter in de wacht.

Die steek je in twee van de usb-c-poorten van je MacBook Pro. Vervolgens biedt het apparaat allerlei ingangen aan die je nu mist. Het gaat dan om een HDMI-, thunderbolt-, usb-c-, SD-, microSD- en twee usb-3.1-ingangen. Wij kunnen ons niet voorstellen dat er nog andere poorten zijn die je hartje begeert.

Told you so

We zeiden het toch, dit is de enige adapter die je nodig hebt. Met dit apparaat kun jij je externe schermen, schijven en andere accessoires wél aan je MacBook Pro koppelen. Het project staat op Kickstarter en HyperDrive zit achter het apparaat. Dat is fijn, want dit bedrijf ontwikkelt al langer MacBook-accesoires. Dat schept vertrouwen. Voor 73 euro tik je er eentje op de kop. Dan is-ie rond maart volgend jaar de jouwe.

Reageer op artikel:
Ontmoet de enige MacBook Pro adapter die je nodig hebt
Sluiten