Hang deze 4K-televisie van LG voor een prikkie aan je muur

Deals Jeroen Kraak 14 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Ben je op zoek naar een goede smart tv, dan heeft Bol.com nu wel een heel interessante deal voor je. Er is namelijk een prachtig exemplaar van LG in de aanbieding.

Het is natuurlijk altijd lastig om de ideale televisie te vinden. Er zijn zoveel verschillende soorten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig hebben jouw vrienden van WANT nu de ideale aanbieding gevonden voor een LG tv op Bol.com.

Deze LG-televisie is ideaal als je niet te veel wil besteden

Als er een merk bekendstaat voor zijn goede televisies, dan is het wel het Zuid-Koreaanse LG. Natuurlijk heb je hoog in de boom de C- en G-klasse, maar ook voor mensen die niet zoveel willen besteden heeft het merk een aantal prima smart tv’s. Bol.com biedt er op een nu een flinke korting.

Om precies te zijn is dit de LG UHD 55UQ75003LF bij Bol.com. Zoals je wellicht uit de naam al kunt opmaken is dit een Ultra HD-televisie met een beeldschermdiagonaal van 55-inch.

Met 4K geniet je van prachtige kleuren. Dat komt mede doordat deze LG smart tv HDR10Pro ondersteunt. Zo wordt het helderheidsniveau en de kleur aangepast om elk beeld te verbeteren. Hierdoor ziet alles er zeer realistisch uit.

Maar er is natuurlijk veel meer bij deze televisie wat voor prachtige beelden zorgt. Zo zit er in de LG die je bij Bol.com koopt de a5 Gen5 AI-processor. Deze verbetert de beelden door middel van kunstmatige intelligentie.

LG Smart TV Bol.com
Het ideale exemplaar. (Afbeelding: LG)

Flink goedkoper bij Bol.com

Speciaal voor de gamers is er een speciaal game dashboard en een optimalizator. Zo kun je precies instellen hoe je jouw spellen wil spelen. Bij een Call of Duty heb je natuurlijk net wat andere eigenschappen nodig dan bijvoorbeeld Hogwarts Legacy.

Deze week scoor je de LG-televisie flink goedkoper bij Bol.com, aangezien het de weekdeal is. Normaal betaal je voor dit toestel namelijk 699,95 euro. Alleen dit weekend heb je ‘m nog voor 455 euro. Dat is dus een korting van 35 procent.

Lidl strooit met leip veel korting op elektrische fiets van Zündapp

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen