Jelle van Es
Jelle van Es Games 18 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Epic Games Store geeft geld terug wanneer je korting mist

Er is eigenlijk niets zo vervelend dan het kopen van een product en een week later zien dat datzelfde product een flinke korting heeft. En natuurlijk heb je de aankoopbon ook niet meer. De Epic Games Store gaat daar nu iets aan doen.

Want wanneer je een game koopt op de Epic Games Store en diezelfde game niet lang daarna met een korting wordt aangeboden, dan krijg je nu een gedeelte van het gemiste geld terug. En het mooie van allemaal? Je lijkt er geen actie voor te hoeven ondernemen.

Epic Games Store geeft geld terug na gemiste korting

Het nieuwe beleid, als dat het daadwerkelijk gaat zijn, is nog niet officieel door Epic Games onthuld. Het is nu vooral opgemerkt door verschillende gebruikers. Zij kregen een bericht dat ze korting hadden gemist. En als gevolg daarvan kregen ze de gemiste korting teruggestort. En het lijkt er op dat ze echt hun geld terugkregen, dus niet zoiets als gemiste bedrag dat als een tegoedbon werd uitgekeerd. Bekijk hieronder de tweet waarin iemand achter de nieuwe service komt.

Sowieso is de Epic Games Store lekker bezig. Zo kun je op dit moment bijvoorbeeld de game GTA 5 gratis scoren. Wanneer je de game binnenhaalt, en dat kan tot en met 21 mei, dan kun je de game daarna voor altijd gratis spelen. Verder geeft de online winkel je ook de mogelijkheid om games te testen. Je kunt namelijk altijd je geld terugkrijgen voor games die je toch niet zo interessant vindt. Dat moet dan wel binnen twee weken na de aankoop en je moet er niet langer dan twee uur mee zijn losgegaan. Op die manier heb je als consument een mooie positie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Epic Games Store geeft geld terug wanneer je korting mist
Sluiten