Er gaat Final Fantasy XV-content in XIV komen

Noctis van Final Fantasy XV gaat een reis maken naar de wereld van Final Fantasy XIV. Dit is door de ontwikkelaars van Final Fantasy XIV bekendgemaakt tijdens het Final Fantasy Fan Fest in Parijs. De nieuwe content gaat uitkomen voor de grote uitbreiding Final Fantasy XIV Stormbringers. De ontwikkelaar liet weten dat hij verwacht dat de nieuwe content in april gaat verschijnen.

Final Fantasy XV naar Final Fantasy XIV

In de trailer zagen we hoe Noctis van Final Fantasy XV zich in de wereld van Final Fantasy XIV bevindt. Aan zijn zijde lijk je het op te mogen nemen tegen een serie aan pittige vijanden en uitdagingen. Het is niet voor het eerst dat Final Fantasy XIV gebruik maakt van personages en evenementen uit andere Final Fantasy-games. Zo heb je al verschillende minions in de game zitten uit Final Fantasy VII en heb je met Kefka uit Final Fantasy VI een pittige eindbaas in Final Fantasy XIV.

Final Fantasy XV in Final Fantasy XIV

Daarnaast is het niet de eerste samenwerking tussen de twee games. Eerder verschenen personages uit Final Fantasy XIV al in de wereld van Final Fantasy XV.

Final Fantasy XV in Final Fantasy XIV

In de trailer waarin de samenwerking tussen beide games werd aangekondigd, was er een grote rol weggelegd voor Regalia, de wagen waarmee je in Final Fantasy XV rondrijdt.
De auto is in Final Fantasy XIV een vliegende mount die je kunt vrijspelen nadat je de speciale content hebt voltooid. Het speciale aan deze mount is dat je hem met vier verschillende spelers kunt betreden. Daarmee is het de eerste mount in Final Fantasy XIV die door vier spelers tegelijkertijd bereden kan worden. De ontwikkelaar heeft daarvoor ook heel wat werk moeten verrichten door de verschillende personages in de auto te krijgen. Het ene ras is namelijk een stuk groter dan de andere.

Meer informatie over wat de nieuwe content precies inhoud, volgt waarschijnlijk snel. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Er gaat Final Fantasy XV-content in XIV komen
Sluiten