Er zou gewerkt worden aan een nieuwe Tony Hawk-game

In de wereld van games wordt bij zo’n beetje elk bericht dat Electronic Arts op social media zet wel gevraagd om een nieuw deel uit de uitstekende Skate-serie. Die lijkt er niet te komen, maar het zou zomaar kunnen dat we in de nabije toekomst een nieuwe Tony Hawk-game krijgen.

De oudere games uit de serie waren enorm goed en zijn absolute klassiekers. Er zouden nu plannen zijn om de klassieke games opnieuw uit te brengen of zelfs een compleet nieuw deel te maken.

De mogelijke terugkeer van Tony Hawk

De belangrijkste bron van dit nieuws is te vinden in de vorm van Twitter-gebruiker Sabi. Deze persoon baseert zich op een uitspraak van een anonieme Activision-medewerker. Op die manier is het dus wel een gevalletje van horen-zeggen. Maar tegelijkertijd schijnt deze Sabi wel betrouwbaar te zijn, dus hopen we dat dit ook klopt.

Tegelijkertijd was er een tijdje geleden de skateboarder Lizzie Armanto, die tijdens een podcast liet weten dat zij destijds mee had gewerkt aan Tony Hawk Pro Skater 5 en dat ze ook in de nieuwe game zou zitten. Maar die nieuwe game is dus nog niet aangekondigd, wat zou betekenen dat het om hetzelfde project zou gaan. Na de live opname van de podcast werd dit segment er overigens uitgeknipt, waarschijnlijk omdat ze dus haar mond voorbij had gepraat.

Het zou op zich ook wel logisch zijn. Momenteel heeft Activision eigenlijk alleen de Call of Duty-reeks die het jaarlijks uitgeeft. Het afgelopen jaar zagen we echter ook de succesvolle remakes van Crash Team Racing en de Spyro-trilogie. Een reboot van Tony Hawk zou dus niet verkeerd zijn. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Er zou gewerkt worden aan een nieuwe Tony Hawk-game
Sluiten