Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 17 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Lek bij Marvel: maak kennis met twee potentiële toekomstige Avengers

Het werd onlangs bekend dat we nog wel even moeten gaan wachten voordat er een nieuwe Avengers film verschijnt. Gelukkig kunnen we eind dit jaar wel genieten van een andere Marvel Cinematic Universe film waarin een groepje superhelden centraal staat. We hebben het hier over The Eternals.

Een recent lek wijst erop dat enkele Marvel personages die in deze film zullen voorkomen wellicht in de toekomst ook lid gaan worden van The Avengers.

Eternals-lek: zijn dit de twee toekomstige Avengers?

⚠️Dit artikel kan potentiële spoilers bevatten ⚠️

In Eternals maken we kennis met een gelijknamige groep onsterfelijken die al millennia voordat de Avengers gevormd werden verantwoordelijk zijn voor het beschermen van de aarde. Waar die laatste groep niet op de hoogte is van hun voorgangers weten de Eternals wel van het bestaan van de Avengers af. Gezien in het Marvel Cinematic Universe alles aan elkaar gelinkt wordt is de kans groot dat de twee groepen ooit zullen gaan samenwerken.

Kit Harington, een van de hoofdrolspelers in Eternals (Bron: HBO)

Het blijkt nu echter dat niet alle leden van The Eternals essentieel voor het verhaal zijn. Volgens een Marvel insider genaamd Daniel Richtman zullen Sersi en Black Knight de twee hoofdpersonen van de film worden. Het gaat hier om de personages die door Gemma Chan (Sersi) en Kit Harington (Black Knight) worden vertolkt. Gezien zij de hoofdrollen hebben is de kans groot dat ze later ook nog in andere Marvel films terug zullen komen en zich bij The Avengers voegen. Daarbij is de kans klein dat Disney ervoor kiest om Harington, die enorm veel mensen kennen vanwege zijn rol als Jon Snow in Game of Thrones, voor slechts één film te vragen.

Eternals zal vanaf begin november in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Naast Chan en Harington zijn er ook rollen voor Angelina Jolie, Ma Dong-seok, Lauren Ridloff, Salma Hayek, Brian Tyree Henry en Richard Madden. Deze laatste heeft overigens ook een prominente rol in Game of Thrones gehad.

Marvel-helden die ontbraken in Avengers: Endgame

Een ding wat wij ons nog afvroegen is waar The Eternals eigenlijk waren tijdens het gevecht met Thanos? En hadden zij destijds ook last van de beruchte ´´snap´´? Dit zijn vragen waar we in de film hopelijk een antwoord op krijgen.

Onlangs publiceerde we overigens een lijstje met 5 andere bekende Marvel-personages die in het grote gevecht aan het einde van Avengers: Endgame nergens te bespeuren waren. Mocht je het leuk vinden dan kun je dit artikel hier lezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lek bij Marvel: maak kennis met twee potentiële toekomstige Avengers
Sluiten