Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 12 sep 2019

The Last of Us 2 krijgt op deze datum een speciaal evenement

Dit najaar zijn er een berg aan toffe games die verschijnen. The Last of Us 2 zit daar echter niet bij. De game die al een paar jaar in ontwikkeling is, zou in 2020 moeten verschijnen. En wanneer die game uitkomt, dan zou het zomaar een titel kunnen zijn die zowel op de PlayStation 4 als later op de PlayStation 5 verschijnt. Binnenkort gaan we meer van de game zien of horen, want Sony plant er een speciaal evenement voor.

The Last of Us 2-evenement

Het The Last of Us 2-evenement wordt op 24 september gehouden in Los Angeles. De kans is groot dat de mensen die daarbij aanwezig zijn daar nieuwe beelden van de game te zien krijgen en uiteindelijk wellicht ook kunnen spelen. Dat laatste is echt te hopen, omdat dat een goed teken zou zijn van hoe de game er voor staat. Waarschijnlijk kunnen we niet lang daarna dan ook beelden online verwachten en gaan ontdekken hoe het er met de ontwikkeling voor staat.

The Last of Us2 uitnodiging
The Last of Us2 uitnodiging (Bron: Sony)

Een tijdje geleden toonde de ontwikkelaar al nieuwe beelden van de game tijdens een GameStop Managers Conference in de Verenigde Staten, maar daar werd uiteindelijk niet veel uit gelekt. De verwachting is ook dat tijdens het evenement een releasedatum voor de game bekend wordt gemaakt. Naar verluid zou The Last of Us 2 in februari van 2020 gaan verschijnen en wordt hij later met de release van de PlayStation 5 overgezet.

De game zelf werd overigens al in 2016 onthuld tijdens de PlayStation Experience van dat jaar. Dat was wel erg vroeg, maar inmiddels zijn we een paar jaar verder en kunnen we eerlijk gezegd niet wachten om met de game aan de slag te gaan. Zijn voorganger. is nog altijd één van de beste games ooit gemaakt. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
The Last of Us 2 krijgt op deze datum een speciaal evenement
Sluiten