Everpurse: een tas waarmee je je iPhone draadloos oplaadt

Er is niets vervelender dan dat je smartphone uitvalt door een lege batterij. Een oplader heb je meestal niet bij je en ook stroom is niet altijd in de buurt. Die ingebouwde batterij-hoezen zijn ook niet echt optimaal.

Dit kickstarterproject neemt de frustratie voor lege batterijen weg. Tenminste voor de vrouwelijke iPhone-gebruikers. De Everpurse is namelijk een stijlvolle tas (OK, iedereen haar eigen smaak) met een ingebouwde en draadloze stroomvoorziening. De stroomvoorziening is een lichte 2500 mA batterij die je smartphone oplaadt wanneer -ie in de tas wordt gestopt. De batterij moet wel af en toe met een AC-adapter opgeladen worden, maar goed dat is logisch.

Het bedrijf zegt op hun Kickstarterpagina dat je niet moet kiezen tussen mode en functie. “You can leave home early in the morning, go through a full day of work (Facebooking, Instagramming, games, calls and web surfing) and still have hours and hours left of battery when you go out to dinner or party into the early morning.”

De Everpurse heeft bijna haar doel gehaald op Kickstarter dus het lijkt erop dat de tassen worden geproduceerd. Hecht je geen waarde aan je huidige tassenmerk, maar wel aan een volle batterij dan is dit een briljant idee. Voor 100 euro is -ie hier te koop. Ze zijn overigens ook met een Androidsversie bezig dus alle vrouwelijke Android-gebruikers worden gelukkig niet buitengesloten. Check onderstaande video voor een uitleg en indruk van de Everpurse:

Reageer op artikel:
Everpurse: een tas waarmee je je iPhone draadloos oplaadt
Sluiten