Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 14 nov 2019

Everwild is de nieuwe game van ontwikkelaar Rare

Tijdens de X019 heeft ontwikkelaar Rare zijn nieuwe game Everwild getoond. We kennen de studio voornamelijk van de hoogtijdagen van toen het nog onderdeel was van Nintendo, maar ook voor Microsoft heeft de ontwikkelaar een paar leuke games uitgebracht, waaronder Sea of Thieves.

Everwild neemt je mee naar een soort sprookjesachtige wereld, waarin de mens en de dieren met elkaar in harmonie lijken te leven. Tegelijkertijd is het ook niet overal veilig en moet je begrijpen wie je vriend en wie je vijand is. Althans, dat is het gevoel dat de game ons geeft.

Maak kennis met de game Everwild

De game werd via een teaser getoond, maar het zei niet heel erg veel. Vervolgens liet Matt Booty, de head of Microsoft Games Studios, wat meer weten over Everwild. Het is daarbij belangrijk volgens hem om te benadrukken dat de game wordt gemaakt door een ander team dan Sea of Thieves. Op die manier hoeven fans van die laatste game dus niet bang te zijn dat zij geen nieuwe content gaan krijgen.

Je hoopt dat Booty ook wat ging vertellen over wat de game zou gaan worden, maar helaas wist hij op een knappe manier compleet niks te vertellen over de game. Waarschijnlijk gaat het nog wel een tijd duren voordat de game daadwerkelijk in de winkel ligt. En als hij dan uitkomt, dan kun je hem gelijk via de Xbox Game Pass in huis halen. Wil je meer lezen over alles dat te maken heeft met gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Everwild is de nieuwe game van ontwikkelaar Rare
Sluiten