Daniel Koster
Daniel Koster Tech 11 jan 2017

De Excel challenge: handmatig de laatste regel van je Excel-sheet bereiken

Oké, deze challenge gaat waarschijnlijk de boeken in als de meest onzinnige challenge die ooit is uitgevoerd. Dat Hunter Hobbs, de guy die deze challenge uitvoert, dat zelf ook stelt zegt genoeg. Maar dat maakt de Excel challenge niet minder geinig.

De Excel challenge: heerlijk onzinnig

Hunter wilde namelijk uitzoeken hoelang het zou duren voordat je onderaan een Excel-sheet bent. En dan natuurlijk niet via de schuifbalk. Dat gaat veel te snel en is veel te gemakkelijk. Nee, hij mocht dat enkel doen via de pijltjestoetsen op zijn toetsenbord.

Excel challenge

Om het verhaal nog dramatischer te maken moest ‘ie zijn vinger te allen tijde op het pijltje houden. Dat betekent dus dat hij bewapend met eten, drinken en een lege blaas aan de challenge moest beginnen. Raad voor de gein even hoelang het duurde voordat hij bij de 1.048.756e rij was aangekomen vóórdat je de korte video checkt:

Excel voor productievere doeleinden gebruiken?

Daar zit je dan met je goede gedrag. Meer dan 9,5 uur lang zat Hunter achter zijn computer voordat hij onderaan de Excel-sheet arriveerde. Kijk, dat is dan toch weer leuk om te weten. Hoef jij de Excel challenge zelf niet uit te voeren. Dat Hunter je dat zelf ook afraadt zegt al genoeg. Gewoon Excel via deze handige tips en tricks voor productievere dingen toepassen dus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Excel challenge: handmatig de laatste regel van je Excel-sheet bereiken
Sluiten