Daniel Koster
Daniel Koster Tech 24 aug 2017

Word een ware Excel-koning met deze handige Excel tips

Excel is een programma dat voor allerlei doeleinden wordt toegepast. Wij merken hierbij dat velen zitten te wachten op tips en tricks om het meeste uit dit programma te halen. We gaven je eerder al wat tricks en komen nu met nog vijf handige Excel tips!

Excel tips voor een gelukkiger werk(leven)

Wat is Excel handig, maar wat is het programma ook ingewikkeld. Dat is logisch. Je kunt zoveel met het programma dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. En dat is jammer. Hierdoor loop je pareltjes mis die jouw (werk)leven een stuk aangenamer kunnen maken. Je vindt hieronder vijf van deze pareltjes. Niet elke Excel tip is even gemakkelijk uit te voeren. Wanneer je ze echter allemaal onder de knie hebt zul je daar zeker de vruchten van plukken!

Excel is uiteraard onderdeel van Microsoft Office. Dit maakt programma’s als PowerPoint en Word broertjes en zusjes van Excel. Wij gaan als WANT zijnde natuurlijk niet slechts één van deze kinderen voortrekken. Vandaar dat we je ook al tips gaven voor Microsoft Word en voor PowerPoint.

Alsof dat ook nog niet genoeg is, kwamen we nog met handige tips en tricks die je productiviteit voor alle programma’s van Microsoft Office verhogen. Hierbij kun je denken aan sneltoetsen. Als je nu niet de levende Office legende van het kantoor bent weten we het ook niet meer.

Reageer op artikel:
Word een ware Excel-koning met deze handige Excel tips
Sluiten